Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy 37 hetes babócának mennyit...

Egy 37 hetes babócának mennyit kell mozognia?

Figyelt kérdés
Az normális ha nem rúgdos minden nap, hanem csak kifeszíti magát? Ill. ha mondjuk egész nap semmi és csak este mozog kicsit? Egyébként nagyon aktív baba volt, de az utóbbi pár hétben lusta lett.
2008. aug. 29. 17:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lett o lusta,csak most mar egyre kevesebb neki a hely,az enyem is ilyen volt,most mar csak fesziti magat.Az en dokim azt mondja ha 24ora alatt mozog 10 akkor jo,udv39hetes kismama
2008. aug. 29. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Mi hétfőn töltjük a 37.hetet,és az én drágám sem rúgdos már úgy,mint eddig.Sőt rúgni nagyon ritkán rúg,csak néha egyet-egyet a bordámba.Inkább csak kifeszíti magát.Én is nagyon féltem,hogy mi a baj,de a dokim azt mondta hogy ilyenkor természetes,de hogy megnyugodjak,van a kiskönyv vége felé egy magzat mozgást számoló táblázat,azt töltsem,és ha megvan a mapi 10 mozgás,nincs semmi baj.

Minden jót!

2008. aug. 29. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a napi 10 mocorgás megvan, de nekem is leginkább a kifeszítés, és azt is előszerettel éjszaka teszi a kishölgy
2008. aug. 29. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!