Lehetséges, hogy 37 hetesen mozog rendesen a babám, csak
éppen én nem érzem?
Figyelt kérdés
Az egész terhesség alatt lustább volt a babám, az átlagosnál kevesebbet mozgott.De minden eredmény tökéletes, a szívhangja is jó.Nst-ken is rendben a szívhang, csak éppen a gombot nem kell nyomkodnom...Rendesen vezetem a magzatmozgásos táblázatomat, amit ma a doki nst után meg is nézett, és jól lecseszett, hogy nem vezetem jól, olyan nincs, hogy órákig, vagy akár fél napig nem érzek mozgást.Pedig nálam így van, sokszor csak délután érzem, tegnap is először du 1-kor, majd csak este 9-kor amikor lefeküdtem aludni.Azt mondta, ha 2 napig nem lesz meg a 10 mozgás 2 óra alatt, akkor pénteken mennem kell hozzá.Lehetséges, hogy csak én nem érzem, vagy figyelmetlen vagyok?Nektek mennyi idő alatt van meg a 10 mozgás?Létezhet az, hogy csak én nem érzem valamiért?Köszönöm a segítségeteket!
2010. febr. 24. 10:43
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj,nem értem miért cseszett le a dokid ha amúgy minden rendben a babával,vannak lustább babák főleg ennyi idős terhesen.Az a lényeg hogy minden nap megmozdul.Mondjuk nekem nem is kell vezetni ilyen mozgás táblázatot,csak annyit mondtak ha kevesebbet mozog mint máskor vagy egész nap nem akkor kell szólni.Nem hiszem hogy figyelmetlen vagy,egy ekkora babát már megérez az ember:)
További boldog baba várást és könnyű szülést:!
39 hetes kismama.
2010. febr. 24. 10:52
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
Igazából nem aggódok, mert tényleg minden rendben, olyan azért nem történik, hogy ne érezném egész nap, csak már felmerült bennem, hogy vagy ennyire nem figyelek oda, vagy nem érzem...A doki szerint figyelmetlen vagyok, szerintem meg csak valamiért én nem érzem:)
2010. febr. 24. 11:07
3/5 anonim válasza:
Az én babám is napközben elég lusta. Van hogy egész délelőtt nem érzem, bár lehet hogy rúg egyet kettőt, de ha el vagyok foglalva nem mindig figyelek rá, hiszen már annyira természetes ez az érzés. Délután, de inkább estefelé szokott beindulni. Az nst-n mindig bökdösni kell mert nem hajlandó megmozdulni, de csak annyit mondtak rá, hogy lusta. Én a 10 mozgást általában este nézem, mert akkor jut eszembe, negyed vagy fél óra alatt szokott meglenni. Több még nem volt.
39 hetes
2010. febr. 24. 13:45
4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a 10 mozgást nekem délután 5 órakor kell számolni.De nem tudok semmit csinálni, ha pont 5 órakor nem akar mozogni, hiába mozog este 7-kor, vagy éppen 9 órakor 10-et, a dokinak az már nem jó:(
2010. febr. 25. 08:07
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nekem is 5-kor kellene mérni, de mondtam a védőnőnek hogy én akkor nem mindig érek rá lefeküdni a kedvükért. Azt mondta erre, hogy nem fontos 5-kor mérni, jó lesz később is, akár este. Én mérem amikor eszembe jut. Legtöbbször este 8 körül, mert akkor szoktam leülni egy kicsit a tv elé, és akkor eszembe jut. Nem olyan egetverően fontos az az 5 óra!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!