35 hetes uh. -n azt mondta a doki hogy a babám becsült súlya 3kg 45 dkg jó nagy lesz majdnem 5 kg-s ha így folytatja elpakolhatom az 56-os cuccokat?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 15:59
1/7 anonim válasza:
Azért várd meg míg megszületik. Ez csak becsült súly, elég nagy a tévedési arány. Azt pedig nem számolhatod ki, hogy 5 kg-os lesz. Lehet másik gép, másik doki tök mást mondana. Majd ha meglesz meglátod!!
2/7 anonim válasza:
Én kérdeznék Tőled. Korábban is becsülték már a babád súllyát? Ha igen mikor mekkorára? Mert ha igen hasonlítsd össze az adatokat, könnyen lehet hogy nagyon elbecsülték... A barátnőm babáját becsülték 35 hetesen 3kg 10 dkg, 32 hetesen 2 kg 90 dkg És a 39. héten született 3kg 20 dkg-val.
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, elírtam 36 hetesen volt a 2 kg 90 dkg.
4/7 A kérdező kommentje:
Szia! Igen egyszer a 29.héten egy másik doki azt mondta hogy 1kg 80dkg-2kg körül mozgott akkor a drága. Egyébként köszi a válaszokat!
2008. aug. 29. 18:33
5/7 anonim válasza:
Hm..lehet, hogy mégis igaza lesz és nagy lesz?
6/7 A kérdező kommentje:
:D :D :D Hááát elképzelhető :D de tényleg ő a második bébikém és érzem hogy ő nagyon nagy....
2008. aug. 29. 19:54
7/7 anonim válasza:
Szia! a második válaszoló vagyok. Szerintem nem kell anyira izgulni, a dokik az esetek nagy részében többre becsülik a súlyt. Szerintem 5 kg tuti nem lesz a babád. Azért könnyű szüést kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!