Szerintetek most már elpakolhatom a nyári ruháit másfél évesemnek? Kicsi a szekrénye, így most az őszi-téli ruhái zsákban pihennek, a szekrényében tavaszi-nyári ruhák vannak.
Én is pont ezen gondolkoztam ma. De én még nem pakolom el a nyárit. Még lehet, hogy 2-3 hét múlva nagyon meleg lesz.
2 éve októberben szültem. és emlékszem, hogy nagyon hideg szeles szeptember volt. Nem is mentem az utcára, mert nem volt hosszú nadrágom és pulóverem ami rám jött volna. Aztán amikor október elején szülni mentem, akkor rövid nadrág, és ujjatlan felső volt rajtam, és haza is úgy jöttünk.
Szóval én még nem tenném el a nyári cuccokat.
Szia!
Én a héten pakolásztam át a ruháit. Pár db nyárit is hagytam hátha szükség lesz rá, de inkább már ősziekben van most is a babám. Tegnap olyan hideg szél fújt, hogy harisnyát és farmert adtam rá, r. ujjú bodyt és egy vékony h. ujjú felsőt + sapkát meg cipőt. A kis fiam elég fázós fajta és a füle is könnyen megfázik. Inkább nem kockáztatok. Csütörtökön megyünk vásárolni, ha jó idő lesz akkor is inkább pakolok melegebb holmit is a táskámba. Így a biztos, inkább cipeljem feleslegesen. Nálunk most 17 fok van kint, ilyenkor már nem engedem ki rövid ujjúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!