Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek most már elpakolha...

Szerintetek most már elpakolhatom a nyári ruháit másfél évesemnek? Kicsi a szekrénye, így most az őszi-téli ruhái zsákban pihennek, a szekrényében tavaszi-nyári ruhák vannak.

Figyelt kérdés
De olyan bizonytalan vagyok,mert reggel hideg van,de napközben még felmelegszik az idő.Buta kérdés,de tényleg tanácstalan vagyok.
2010. aug. 29. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is pont ezen gondolkoztam ma. De én még nem pakolom el a nyárit. Még lehet, hogy 2-3 hét múlva nagyon meleg lesz.

2 éve októberben szültem. és emlékszem, hogy nagyon hideg szeles szeptember volt. Nem is mentem az utcára, mert nem volt hosszú nadrágom és pulóverem ami rám jött volna. Aztán amikor október elején szülni mentem, akkor rövid nadrág, és ujjatlan felső volt rajtam, és haza is úgy jöttünk.

Szóval én még nem tenném el a nyári cuccokat.

2010. aug. 29. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.De azért már elő szedem az őszi ruháit is.
2010. aug. 29. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a héten pakolásztam át a ruháit. Pár db nyárit is hagytam hátha szükség lesz rá, de inkább már ősziekben van most is a babám. Tegnap olyan hideg szél fújt, hogy harisnyát és farmert adtam rá, r. ujjú bodyt és egy vékony h. ujjú felsőt + sapkát meg cipőt. A kis fiam elég fázós fajta és a füle is könnyen megfázik. Inkább nem kockáztatok. Csütörtökön megyünk vásárolni, ha jó idő lesz akkor is inkább pakolok melegebb holmit is a táskámba. Így a biztos, inkább cipeljem feleslegesen. Nálunk most 17 fok van kint, ilyenkor már nem engedem ki rövid ujjúban.

2010. aug. 29. 11:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Itt sem akar 20 fok fölé menni már a hőmérő.Még egy kérdésem lenne.Éjszaka elég hűvös van már,de a kislányom nem tűri se a takarót,se a hálózsákot.Szerintetek éjszakára adhatok már rá plüss pizsit?
2010. aug. 29. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány fok van a szobájában?
2010. aug. 29. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ami pántos és ujjatlan azt elteheted hagyj elő rövid ujjú polót és gatyót azért de pl ma itt 21-22 fok van és vékony hosszú gatyát és felsőt adtam a polóra 17 hós lányomra,ennél melegebb ha lesz is kánikula sztem már nem.Én rövid ujjú kezeslábasban altatom de mi a 4.-en vagyunk délutáni nap besüt és kb 23-24 fok van és nem szereti a meleget,ez volt az első éjszaka hogy nem volt nyitva nála az ablak.
2010. aug. 29. 15:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Este mikor lefektetem aludni akkor még 21-23 fok van,de hajnalra (hiába van csukva az ablak) 18-20 fok körül van,és jég hideg a lába,mert a zoknit álmában lecsiszálja.
2010. aug. 29. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!