Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetes a babám ma voltam...

38 hetes a babám ma voltam uh-n és 2840gramm-os nem kevés ez ilyenkor már? Pici lesza babám?

Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 38 hétre szültem, 2940 grammos volt a babuci. Még van két heted, fog még nőni, ne izgulj. Már a 2840 gramm sem pici, nagyobbik gyerkőcöm ilyen súllyal született, a kiírt időpontban. Szerintem semmi ok az aggodalomra! :-)

Könnyű szülést és jó babázást neked!

3 hetes kislány anyukája

2008. aug. 29. 14:20
 2/5 anonim ***** válasza:

a súly csak becsült, egyébként pedig, ha ilyen súllyal születne meg már az is teljesen jó. a lényeg, hogy 2500 g felett legyen.

a csontos méreteit nézd inkább, ha azok stimmelnek, akkor nincs semmi gond.

2008. aug. 29. 14:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem a 38. heti uh-on azt mondták, hogy 3100g körül van a pici, mégis a 39. héten amikor megszületett 2840g volt. Tökéletesen egészséges gyönyörű kislány, és könyebb volt megszülni. Most 5 hónapos és 6500g. Majd kint megnő.
2008. aug. 29. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmiképp se aggódj, sok mindentől függ a babák súlya.

Én egy 150 centis 40 kilós teremtés vagyok, a kisfiam 2500 grammal született a 39ik hétre, teljesen egészségesen. nem kell hogy mindenáron 3000 g fölött legyen a baba, amúgy is az aprók strapabíróbbak. a köv. 2 hét is sokat fog számítani, ne aggódj!

2008. aug. 29. 14:59
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást,az is igaz h ha kissebb könyebb lesz megszülni :)remélem..
2008. aug. 29. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!