26. hétig ti mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:06
3/9 A kérdező kommentje:
hú akkor én tényleg sokat híztam. én most tartok ott hogy +13kg ... mikor ma meghallottam... a védőnő diétára is fogott... :(
2010. febr. 23. 18:15
4/9 anonim válasza:
En 3 kilot, aztan belehuztam. Most tartok 10 kilonal 35 hetesen, de 30 hettol dietaznom kell cukor miatt.
5/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én 12 kg nál tartok. Pénteken leszünk 32 hetesek. Ez van, pedig nagyon próbálok odafigyelni. Van aki hajlamosabb a hízásra. Járok úszni is, tornázok. A lényeg, hogy a baba egészséges legyen. Majd leadom! Jó babavárást!
8/9 anonim válasza:
5,5 kg-ot. Nagyon szepen hiztam a 30. hetig, utana borult a rend. vizesedni is kezdtem, utolo hetekben az etvagyam is megnott, a vegere 15 kg lett. Szulessel kozvetlenul 7 kg ment le.
Az elso babammal 25ot hiztam, 11 ment le szulessel.
3-4 honap alatt lement a maradek is, de felesleges volt ennyit hizni, ezert is figyeltem oda jobban a masodik babanal.
OK, igy is maradt valamennyi, de mivel magas vagyok es vekony, igy ez alig latszik, illetve par napja szultem csak, gyanitom, hogy meg lesz valtozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!