12. hétig mennyit híztatok?
Olyan furcsa, ahol utánaolvastam meg utána néztem, azt írják hogy 12.hétig másfél-két kiló plusz.
Ahhoz képest én még egy olyan anyukával se találkoztam aki hízott volna...mindig az a válasz hogy fogytak...Senki se hízik az elején?? Vagy hogy van ez ? Azt értem, hogy te cigiztél és akkor jobban eszik az ember h elterelje a figyelmét.
Köszönöm a válaszokat. Én rosszul voltam mégis híztam 2 kilót a 13 hétig :) szerintem azért mert csak bizonyos ételektől enyhült a hányingerem, amik persze nem a legdiétásabb (zöldség gyümölcs) voltak...
De amúgy akárkivel beszéltem ( mondjuk lehet h érzékenyebb is vagyok most, amúgy fel se venném) mindenki azzal kezdte hogy ugye még nem híztál semmit?
(normál testalkatú vagyok).
És jönnek a sztorik hogy ők fogytak a 16-20.hétig, pedig rosszullétekről nem számolnak be, akkor mitől fogytak? :)
Én nem aggódom emiatt csak kb. marslakónak érzem magam hogy hízni mertem:))
Na, itt vagyok én mint ellenpélda, az első trimeszterben kb. 8 kg híztam. Hormonkezelés+ vizesedés meg minden amit el lehet képzelni (természetesen nem zabáltam).Aztán sómentes diétával meg ahogy beállt a normális terhesség (nem kellett gyógyszer meg ilyenek),normális ütemben híztam tovább, jobban mondva még fogytam a 2. trimeszterben. Én magasan tettem rá, hogy ki mit mond, én tudtam, hogy nem tehetek róla.
Most 37 hetes vagyok és eddig +15 kg-nál tartok. Nem mondom, hogy kevés, de ahogy nekikezdtem, azt hittem 30 kg-ig nem állok meg. Most néztem a terhes kiskönyvemben, november 15 óta +1 kg jött fel rám.
Gratulálok kedves utolsó válaszoló akkor ha nov. óta nem híztál!:)
Neked akkor ott van a hormonkezelés meg a vizesedés mint "ok" de nekem nincs ilyesmi így mindenki azzal jön hogy a baba még csak 30 gramm szóval mire híztam .
Nem kell a kilókkal foglalkozni! Na jó, azért nem egészséges 25-30kg-t felszedni, de sztem ez nem éppen a fogyókúra ideje... én 2 kg-t híztam és annyit eszem amennyi jól esik. Nem érdekel, hogy még nem is szabadott volna híznom. Majd ha befejeztem a szoptatást bőven lesz időm leadni a felszedett súlyt. Az egész csak akarat kérdése. Ha téged nem zavar akkor ne foglalkozz mások véleményével :)
12+6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!