Ancsika34 kérdése:
Mennyit híztatok a 25. hétig? Én eddig 7-et. Azt mondják, még most fog jönni a java!
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 16:54
1/11 anonim válasza:
8,5 kg-t. Le is tolt a doki....
2/11 anonim válasza:
előző vagyok. Hozzáteszem, hogy nagyon vizesedek, úgyhogy ennek nagy része víz.
3/11 anonim válasza:
Én 5 kg,a védőnőm mindig megdicsér ezért,hogy nem hízok sokat.
4/11 anonim válasza:
Én is hét kilót híztam, most leszek 25.hetes. Elég ijesztő, de azt mondta az orvos és a védőnő, hogy rendben van. Meg nem is látszik egyébként rajtam, ugyanolyan vékony maradt a karom, lábam, stb. Csak a pocakos részem nő:)
5/11 A kérdező kommentje:
Én mindenhova hízok, főleg a melleim nőttek nagyot!!!
2010. okt. 16. 17:56
6/11 anonim válasza:
En most vagyok 24 hetes, de mär 10 rajtam van. Nagyok lettek a melleim, meg ment rendesen a combomra, fenekemre. De nem görcsölök rajta, en eleget mozgok, egy csomot vagyok levegön, mär csak a munkäm miatt is, a dokinö nem mondott semmit a sulyomrol.
Boldog babaväräst!
7/11 anonim válasza:
Én 4kgot a 25.hétig, most 7kgnál tartok és a 33.hétben
8/11 anonim válasza:
Szia!
26 hetes vagyok 2kg-t híztam, sosem voltam hízásra hajlamos.
9/11 anonim válasza:
A 25. hétig híztam hetet, azóta hármat, 38 hetes vagyok. Szerintem nagyon egyén függő, hogy kinek mikor mennyi megy fel.
10/11 anonim válasza:
Én 9-et és az előző terhességemnél is ennyi volt, nem 'kaptam' még ki érte. 40. hétre lett belőle össz 17, most sem számítok kevesebbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!