Ancsika34 kérdése:
Mennyit híztatok a 25. hétig? Én eddig 7-et. Azt mondják, még most fog jönni a java!
Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 16:54
11/11 anonim válasza:
Ha jól emlékszem, 7 kg volt a 26. hétre aztán 18 lett a vége, de vizesedtem..... A baba 3010 gr volt és 12 kg hagytam a kórházban. ( pisiltem és szoptattam 5 napig :) felvátva... szó szerint :) ) most 6 hónapos a fiam még 3 g van, de nem tettem semmit, azért nem eszek meg 1 tálca sütit... ja, 4 hónapos koráig szoptattam. Vigyázz magadra, hidd el, a kilók nagyon egyén függők, nem szabad a "nagykönyvhöz" ragaszkodni. Ha az orvosod soknak látja, ne aggódj fogja mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!