Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol érdemes kismama ruhákat...

Hol érdemes kismama ruhákat venni? Sajnos nincs pénzünk tízezreket adni kismama nadrágra. Vidéken csak a B betüs áruházban vannak ilyen ruhák.

Figyelt kérdés
Interneten nem merek vásárolni, mivel nem tudom megpróbálni.
2010. febr. 23. 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én bementem néhány turkálóba és meglepő módon tök szupi kismama nadrágokat találtam. Csak onnan vettem én is. És megúsztam, mert a legdrágább is 1500 Ft volt.
2010. febr. 23. 17:57
 2/12 anonim ***** válasza:

szia!

hidd el, előbb-utóbb szükséged lesz rá, mert a hasadat nagyon fogja szorítani a normál nadrág.

d ha nincs rá pénzed, vigyél el egy csípőnadrágot (olyat, ami kényelmes és elég bő rád) varrónőhöz.

vegyél méteráru boltban gumis anyagot, ami nem túl laza, de nem is túl feszes!

és varrasd össze a kettőt!

én egy bababörzén vettem a nadrágom, sztreccs, nekem sincs sok pénzem, ezért nem vettem többet. 7500 körül volt.

próbálj körül nézni nagyobb turkálókba, ott is lehet néha találni!

viszont a melltartó ügyben ne spórolj, legalább egy olyat vegyél, ami kényelmes, mert az is nagyon nagyon fontos!

remélem tudtam segíteni!

ha tudok valamiben segíteni, kérdezz!

üdv.

25 hetes km

ui.: mennyi idős terhes vagy?

2010. febr. 23. 17:58
 3/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ja és én anno 2000 Ft vettem a c&a-ba bandázst. Így a normális nadrágjaimat tudtam hordani sokáig. Kigomboltam, de a bandázs fent tartotta. És miután picur kibújt még nem tudtam felvenni a régi cuccaimat, akkor is jó szolgálatot tett!!

2010. febr. 23. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
Aukciós oldalakon is találni jópárat. Ott, ha kéred lemérik neked oda-vissza. :) Egy ideig elég, ha a normál naci cipzárját nem húzod fel, csak ráveszel egy bandázst. Nekem az már úgy kényelmetlen. Én turkálóba vettem kettőt, egyelőre elég. Felsőkből próbáltam olyat venni, ami később is jó lesz. Arra is figyeltem, hogy tudjak majd benne szoptatni. Ilyen felsőket kínaiban is lehet venni, én 1500Ft-ért vettem és pamut!
2010. febr. 23. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
A már meglevő nadrágjaimból kiválasztottam 3-mat és azt átalakította egy varrónő. Nem emlékszem, mennyi volt, de kb. 700-800/db. Arra ügyelj, hogy csak a has részre tetess gumírozott anyagot, a csípő-és derék részre ne, mert használat közben folyton le fog csúszni.
2010. febr. 23. 18:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 18 hetes kismama
2010. febr. 23. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Én interneten vettem, megkértem az eladót, mindent mérjen le:) 5 ilyen nadrágom is volt, és csak egy olyan ami picit nagy lett, mert annyira nyúlt, hogy csak szülés előtti héten tudtam hordani:) De az is csak 600 Ft volt:)
2010. febr. 23. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én a teszvesz-en és turkálóban vettem a kismamanadrágokat. Teszvesz-en, vaterán lemérik a nadrágokat ha kéred, és így nem lesz gond a mérettel. Legdrágább kismamanadrágot 1500Ft-ért vettem.
2010. febr. 23. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
4%

Na itt a bibircsók:D

A sok fejes azt hiszi,hogy a legjobb befektetés egy baba vagy kismama bolt hiszen úgyis meg kell venni:D

Na én jól kicsesztem velük:D Mivel a kismama ruhák ocsmányak,ezért fogtam magam és a méretemhez igazodva vettem csípő nacikat majd fogtam jó gumis anyagot és rávarrtam...de ezek csak az őszi-téli nacik voltak...nyáron meg rövidnaciban jártam végig, az meg most olyan jó volt,én imádom a divatot de esküszöm,hogy a kínaiban is cuki cuccokat lehet kapni és pl olyan rövidnacikat vettem nyárra, ami hagyma fazonú vettem 7et:D különféle színekben és az meg olyan volt,hogy olyan volt mint a kismama naci:)

Én azt hordtem,magassarkúval és feszülős felsővel, lenge tunikával bombacsaj voltam ^^

2010. febr. 23. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vettem egy sima farmert jó áron, majd azt átalakítattam egy szabóval kismamanadrággá. Sőt szülés után vissza is tudták alakítani normál farmerré, ugyhogy jól jártam. Többi ruhát (pulcsit, felsőket) pedig normális ruhaboltban vettem (pl. n.w y..ker, ta..o), ráadásul leárazásokkor fillérekért, mert simán nyúltak annyira, hogy egészen a terhesség végéig tudtam őket hordani. Azért ezeket hordtam mert horror árúnak találtam a kifejezetten kismamadolgokat, és ezek is tök jók voltak. Illetve bandázzsal simán tudtam jó sokáig hordani a rendes nadrágaimat. :)
2010. febr. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!