Hol érdemes kismama ruhákat venni? Sajnos nincs pénzünk tízezreket adni kismama nadrágra. Vidéken csak a B betüs áruházban vannak ilyen ruhák.
szia!
hidd el, előbb-utóbb szükséged lesz rá, mert a hasadat nagyon fogja szorítani a normál nadrág.
d ha nincs rá pénzed, vigyél el egy csípőnadrágot (olyat, ami kényelmes és elég bő rád) varrónőhöz.
vegyél méteráru boltban gumis anyagot, ami nem túl laza, de nem is túl feszes!
és varrasd össze a kettőt!
én egy bababörzén vettem a nadrágom, sztreccs, nekem sincs sok pénzem, ezért nem vettem többet. 7500 körül volt.
próbálj körül nézni nagyobb turkálókba, ott is lehet néha találni!
viszont a melltartó ügyben ne spórolj, legalább egy olyat vegyél, ami kényelmes, mert az is nagyon nagyon fontos!
remélem tudtam segíteni!
ha tudok valamiben segíteni, kérdezz!
üdv.
25 hetes km
ui.: mennyi idős terhes vagy?
Első vagyok.
Ja és én anno 2000 Ft vettem a c&a-ba bandázst. Így a normális nadrágjaimat tudtam hordani sokáig. Kigomboltam, de a bandázs fent tartotta. És miután picur kibújt még nem tudtam felvenni a régi cuccaimat, akkor is jó szolgálatot tett!!
Na itt a bibircsók:D
A sok fejes azt hiszi,hogy a legjobb befektetés egy baba vagy kismama bolt hiszen úgyis meg kell venni:D
Na én jól kicsesztem velük:D Mivel a kismama ruhák ocsmányak,ezért fogtam magam és a méretemhez igazodva vettem csípő nacikat majd fogtam jó gumis anyagot és rávarrtam...de ezek csak az őszi-téli nacik voltak...nyáron meg rövidnaciban jártam végig, az meg most olyan jó volt,én imádom a divatot de esküszöm,hogy a kínaiban is cuki cuccokat lehet kapni és pl olyan rövidnacikat vettem nyárra, ami hagyma fazonú vettem 7et:D különféle színekben és az meg olyan volt,hogy olyan volt mint a kismama naci:)
Én azt hordtem,magassarkúval és feszülős felsővel, lenge tunikával bombacsaj voltam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!