Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7mm-es üres petezsák nem...

7mm-es üres petezsák nem kecsegtet jóval?

Figyelt kérdés
Április 1-én volt meg utoljára. Április 25-én volt egy halvány pozitív tesztem, április 28-án egy egyértelmű pozitív teszt. Bele is nyugodtam hogy baba van a dologban. De ma egy barnás nyálkás maszat jelent meg a wcpapíron. Elmentem a dokihoz aki csinált uh-t meg megvizsgált, és egy 7mm-es üres petezsákot látott. A papírra azt írta Grav. 5 hetes. Duphaston-t írt fel 3*1 tablettát, csütörtökön kell visszamennem hozzá. Tegnap óta van hányingerem, a melleim a pozi teszt előttől kezdve fájnak meg is nőttek. A pocakom is fel van puffadva, már szűkebb nadrágokat sem tudom elviselni. Lehet ebből még baba, vagy elhalt a terhesség? A doki azt mondta hogy kezeljük ezt úgy mint egy élő terhességet, mivel ha elhalt volna nem lennének terhességi tünetek. Vettem egy tesztet. Ha holnap reggel megcsinálom és mondjuk elhalt a baba akkor már halványodna? Vagy nincs értelme megcsinálni a tesztet. Elkeseredtem teljesen. Van két gyerekem, de egyiknél sem volt semmi ilyen. Most pedig elsőre összejött, nem is tudtuk felfogni hogy valóban sikerült, most meg már még sincs baba?
2015. máj. 8. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na ne már.. 6 nap alatt 5 mm-t nott a petezsák. Bele ne Menj kedden a mutetbe meg. Addig tovább no, legközelebb lesz vagy 16 mm-es. Abban pedig pár nap és élő embrió is látható. A gáz az lenne ha egy hét alatt semmit nem nott volna a petezsák. Pont ezért írtuk (nem tudom itt vagy egy másik temaban) hogy ne ijedj meg ha tovabbra sem látható embrió.
2015. máj. 14. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!