SOS! Nagyon fáj a hasam. Lehet, hogy nem is vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Hétfőn csinàltam tesztet, de nagyon halvànyan làtszik a màsodik csìk. 11 napja késik és most nyilallik és szùródik a hasam. Mi bajom lehet?2015. máj. 8. 08:00
1/5 anonim válasza:
Mar annyiszor elmondtuk, h ha ket csik, akkor terhes vagy, ha nem verzel, akkor ott a baba.
Csinalj uj tesztet,ha annyira halvany, abbol mar tobbet tudsz.
2/5 anonim válasza:
én nagyon gyorsan elmennék a dokihoz..
egyébként a nagyon halványnál nár erősebbet kellett volna tesztelned hétfőn, mert már akkor is késett több mint egy hete. Nekem akkor már erősebb volt a tesztcsík mint a kontrollcsík.. :(
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor mi lehet a bajom?
2015. máj. 8. 08:13
5/5 anonim válasza:
Daganat okozhat pozitiv tesztet. Mehen kivuli terhesseg pozi teszt+durva fajdalmak. Ezert irtam, hogy talan orvoshoz kellene menni, mint itt tippelgetni, hogy eletveszelyes e vagy sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!