Kismamik! Tudnátok szép fiú neveket mondani?
Figyelt kérdés
Még nem tudjuk a nemét, lány nevünk már van, de fiú név téren teljes a tanácstalanság. Jövőhéten megyünk uh-ra, 20 hetesre, nagyon bízunk benne, hogy kiderül a titok :)
A vezetéknevünkben kettő magánhangzó van és mindkettő "a" betű, szeretnénk,ha találnánk egy hozzá illő fiú nevet is :)
2015. máj. 7. 21:11
11/21 anonim válasza:
Ádám, Áron, Márk, Flix. Sebestyén. Csongor, Szilárd
13/21 anonim válasza:
Iván, Dávid, Mihály, Bálint
Számomra ezek a szép fiúnevek
15/21 anonim válasza:
Marcell, Patrik, Félix, Martin, Arnold
Krisztián, Sebestyén, Benjámin
különlegesebbekből
Lionel, Ariel, Denisz,
16/21 anonim válasza:
csak megjegyezném, nekem az tűnt fel ahol a szülő alig bírják kitalálni a nevet, totál tanácstalanok, semmi ráérzésük sincs, azok a gyerekek mind Szabolcsok lesznek.
18/21 anonim válasza:
Nálam nagy kedvenc mostanában a Mór. Kisfiam Botond, esélyes volt még: Bendegúz, Gellért, Mátyás.
20/21 anonim válasza:
Szerintem a Nimród a legszebb név :)
Az én kisfiamat igy fogják hívni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!