Nektek tegnap és ma aktívabb vagy lustább a babátok?
Figyelt kérdés
Persze fontos, hogy hányadik hétben vagytok. :)
Én 20 és mintha nem lenne olyan aktív a babám mint idáig! Persze érzem csak nem olyan erősen mint eddig. Lehet máshogy fekszik, ettől lehet?
2015. máj. 7. 09:03
1/7 anonim válasza:
Nekem ilyenkor kifejezetten lusta, néha meg mutatja magát de ennyi.
37hkm
2/7 anonim válasza:
Tegnap amig meleg volt nagyon aktív volt, mire ideért a rossz idő azóta alig érzem. 19 hetes vagyok.
3/7 anonim válasza:
Egyébként nem érezzük minden mozdulatát. Még sok helye van. Uh-n folyamatosan mozgott az enyém kedden és egyszer éreztem összesen ebből valamit. :) van mikor erősebb és van mikor gyengébb a rugdosás is. Biztos függ a fekvéstől de az időjárás is valamiért befolyásolja őket.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Mi hétfőn voltunk uh-n, akkor még haránt fekvésben volt, de tegnap óta egész lent érzem és gyengébben. Még van hely szaltóznia, de sejtettem, hogy a front is közre játszik! 😊
2015. máj. 7. 11:29
5/7 anonim válasza:
24 hetes vagyok és kb 1 hete lustácska már alig várom hogy beinduljon :))
6/7 anonim válasza:
Nekem tegnap nagyon lusta volt, alig akart megmoccanni, ma meg szinte az egész napot végig "karatézta" :) 22 hkm
7/7 A kérdező kommentje:
Ma már nálunk is aktivizálta magát a kisasszony!:)
2015. máj. 7. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!