Szülés előtti hetekben, napokban másnak is aktívabb volt a babája vagy nyugiban volt?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok jelenleg 35hetes vagyok és az elmúlt napokban aktívabb a mozgása.Régen volt hogy mozogjon most meg aktív aminek én Örülök csak kiváncsi vagyok.Azt Hallottam hogy általában a vége felé már nem annyira aktívak.Nálam meg mintha fordítva lenne.Másnál hogy volt?2014. dec. 5. 22:15
1/2 anonim válasza:
Az első nyugis volt, a második pörgött...
2/2 anonim válasza:
Az enyém napokat aludt át előtte, alig mozgott valamit ebéd után csak. Szülés előtt is a ctg-n aludt, csak aztán beadták az oxitocint. Úgy született meg amúgy, hogy nem sírt, csak "motyogott", akkor morgott hangosabban, amikor lelocsolták hidegvízzel, hogy hátha arra reagál. Aztán aludt tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!