39 hetes terhes vagyok és még mindig nagyon kivánom a szexet. Most is minden nap masztizok, persze csak csikló izgatással. Más is van igy?
Sok kismami van így, csak nem mindig vallja be:)
Előttem szólónak meg csak annyit, hogy ahogy olvasgatom a válaszokat, mindig felismerem ŐT!
Egyetlen ember sincs itt olyan rosszindulatú mint Ő!Szinte csak ilyen kötekedő válaszokat ad, de tényleg majdnem minden kérdésre!
Még egy ilyen rosszmájú embert nagyítóval sem találhatnánk ezen az oldalon!
Gratulálok, NEKED mindig sikerül kitűnnöd a többi közül!
Oké!De látod mennyivel szebb, hogy így írod le a véleményed nem pedig gúnyos megjegyzéssel? Ne csodálkozz rajta, hogy sok ember lepontoz a megjegyzéseid miatt.
Így természetesen elolvassa az ember és elfogadja, hogy nem egyezhet mindenkinek a véleménye, de sokat számít a hangnem!
Így kellett volna, nem pedig úgy mint az első megnyilvánulásod!
En 29 hetes kismama vagyok,es oszinten en is nagyon kivanom meg a sexet.De en nem szoktam onkielegitest vegezni.Ha a parom nem kozelit,akkor probalom elterelni a figyelmemet.
.Ja a szules utan garantalhatom hogy nem fogjuk kivanni a sexet egy jo ideig.Tapasztalatbol beszelek,mivel mar 2-ik babat varom,es az elsonel,gatmetszesem volt 4 varrassal,ami sokaig erzekeny volt,es elvette a kedvem a sextol.Egy kerdes,hol van ilyenkor a parod,hogy nem vele eled att az orgazmust?
Hogy miből gondolta az első, hogy a kérdező egy nyápic kismama, azt nem tudom. ""jaj nem tudok mozogni,meg nem tudom ezt meg azt a hasam miatt".de maszturbálni azt tudnak bezzeg." A kérdésben semmi erre utaló jel nincs! Mitől lettél ideges, neked nem megy a maszti?
A kérdezőnek, igen más is van így, nincs ezzel semmi baj. Én is kívánom, de a férjem már nagyon félt, marad a maszti. Mellette mosok, főzök, takarítok tudok mozogni is stb.. még ez is belefér, gondolom neked is!!!!
39 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!