Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 29-30 hetes...

Hogy vagytok 29-30 hetes kismamik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 10:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Jelen :)
2015. máj. 6. 10:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Jujj, bocsi. Nem ide akartam írni. :) Na szóval, hát ne is tudom. Az elviselhetetlen hátfájás és kellemetlen szorulás közben, elég tűrhetően. Te?
2015. máj. 6. 10:24
 3/10 anonim ***** válasza:

Nappal Ok, de az éjszakák egyre rosszabbak. Viszont egyre erősebben ficánkol és az egész pocakom beleremeg.

28hkm

2015. máj. 6. 10:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát, nekem is az éjszakákkal, meg a szorulásnál van bajom..meg azzal, hogy kicsi fiam a frászt hozza rám azzal, hogy napokig aktív, néha már -már fájdalmas, aztán utána jön pár nap, mikor tiszta lusta,alig akar bejelentkezni, csak néha kinyomja valamijét. Meg mostanában már inkább csak nyomkodja magát. Majd két hét múlva megyek ultrahangra, remélem minden rendben lesz. Nektek mekkora a pocakotok?
2015. máj. 6. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok. Fáj a derekam, vérszegény vagyok, erre vasat kaptam, amitől szorulásom lett, és kijött az aranyerem. Fogíny- és orrvérzéssel küzdök, továbbá nem alszom éjjelente órákon keresztül.

Én is aggódom, ha túl sokat vagy épp túl keveset mozog a baba, de igyekszem megnyugtatni magam, főleg a baba miatt.

Mindezek mellett boldog vagyok, és nagyon várom a kicsit! UH jövő kedden lesz.

2015. máj. 6. 11:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Neked is vannak olyan napok, mikor olyan, mintha az egészet átaludná, és csak néha mocorog picit?
2015. máj. 6. 11:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ez nàlunk is így van. Van hogy napokig aktív aztán 1-2 nap pihi. Engem is majd szétvet az ideg olyankor 😊 De megnyugtatott a védönő is,hogy ez normális.Lehet,hogy megérzi az idő változást is.Ha jó idő van nekem többet mocorog 😊 Aludni én sem tudok,főleg mert folyton pisilnem kell,na meg már nem is túl kényelmes. 28 hkm.
2015. máj. 6. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Holnap töltöm a 30. hetet, én nagyon jól vagyok hálistennek, csak akkor fájnak a csontok a fenekemben, ha sokat ugrálok, de pihenésre elmúlik. Illetve kicsit vizesednek a kezeim, de nem vészes. Aludni is elég jól tudok, de az tény, hogy én is sokat járok pisilni, 2-3x tuti felkelek éjszaka, de vissza tudok aludni. Ilyen hullámok nekem is vannak a baba mozgásában, de már megtanultam, hogy nincs gond, csak vannak lustibb napok. Ha bejelentkezik legalább 1-2x, nem aggódom.

Aki nem írta: kisfiatok vagy kislányotok lesz? Nekem kislány, első baba :)

2015. máj. 6. 16:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Pattanás, derékfajas de az nagyon :( en meg dolgozom amúgy bírom es jol vagyok :) nálunk a mozgás ossze vissza van :) nálunk ketto lány lesz es az egyik nappal aktív a masik éjszaka de tudok aludni tole is :) en napi 3-4 litert iszok es éjszaka van hogy 3x felkelek de nagyon nehézkes mar :( jövőheten megyek orvoshoz renelem azutáni heten küld 30. Hetes uh-ra :)
2015. máj. 6. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekünk úgy tűnik, hogy fiú lesz, igaz még csak a 19.heti ultrahangon mondták, majd meglátjuk 2hét múlva a 4d-n.Nektek is van vizes folyásotok? Nekem van, és a szívbaj kerülget miatta állandóan.
2015. máj. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!