21 hetesen Utrogestan? Beszednétek?
Figyelt kérdés
Dokim írta fel tegnap,mert vannak apró görcseim+bal oldalt szokott sűrűn fájni,de nem folyamatosan.Labor+uh+vizsgálat alapján minden rendben van.Elolvastam a beteg tájékoztatóját és ott azt írják hogy a második és harmadik trimeszterben nem igazán ajánlott+máj károsodást okoz.2015. máj. 5. 08:58
11/15 anonim válasza:
Az utró tulajdonképpen progeszteron pótlás. Ezt a szervezet a 11-12. hétig termeli fokozottan. Ezután semmi értelme beszedni a pótlást sem, mert normál terhességnél sem termeli már kiemelt mértékben a szervezet.
Én megértelek kérdező, hogy elbizonytalanodtál! Kikérném más orvos véleményét is. Apró görcsökre magnézium pótlást szoktak javasolni, természetesen, ha minden más rendben van a vizsgálatok alapján. Mindenesetre egy biztos, akár beszeded, akár nem, az utro nem fogja elmulasztani a hasi görcsöket. Mert másra való...
12/15 anonim válasza:
Ja, és ha szájon át szedhetőt váltasz ki, akkor azt nem használhatod hüvelyi úton. Mint ahogy fordítva sem... 11-es vagyok.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenki válaszát!12 hétig a hüvelyi Utrot szedtem és annak a papírján is rajta volt,hogy csak 12-ig lehet szedni.Megnézett rendesen uh-al+volt kézi vizsgálat is+laborban sincs semmi eltérés,ő sem érti.Magnéziumot nem szedek.Görcsök csak néha apró mensi szerűek vannak.Bal oldalon a petefészek környékén fájdogál+néha amikor felállok akkor érzem.Lehet hogy hülyeség de nincs bal oldalon petevezetékem,mert kivették egy korábbi méhen kívüli miatt,az miatt nem fájhat?Meg ahogy uh-ozott és nézte a babát ott volt ahol fájni szokott esetleg nyomhat valamit?Meg még gondolok a frontokra is,mert amilyen sűrűn változik az időjárás.Első gyerkőccel nem volt semmi gondom,most parázok mindenen,tiszta dil lettem!:)
2015. máj. 5. 13:26
14/15 A kérdező kommentje:
Meg úgy vagyok vele,hogy elkezdem szedni és meg látom hogyan alakul ha nem lesz jobb akkor abbahagyom és doki.
2015. máj. 5. 13:27
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!