Védőnőt választhatok én, vagy azt kapom, aki hozzánk a legközelebb van?
Figyelt kérdés
2008. aug. 29. 08:19
1/7 anonim válasza:
nálunk nem lehet választani,akihez tartozok lakhely szerint,ahhoz kell járnom. (Monor) De kérdzed meg,nálatok hátha lehet
2/7 anonim válasza:
én úgy tudom sajnos nem lehet választani sehol, körzeti védőnők vannak, hozzá kell menni.
én a védőnőmett lecserélném szívesen :S
3/7 anonim válasza:
szerintem védőnőt sehol sem választhatsz, a lakhely szerinti védőnővel leszel kapcsolatban
4/7 anonim válasza:
Hát nekem sikerült más védőnőt kapjak, én azt vállaltam, hogy másik faluba járok át és ott van bejelentett lakcímem és átvettek! Mondjuk azóta megbántam, hogy nem a helyi védőnőt kértem, de így jártam!
5/7 anonim válasza:
Sajnos nem lehet váltani, mert megvan, hogy lakcím szerint kihez tartozol!
6/7 anonim válasza:
Csak a lakóhelyed szerint illetékes védőnőhöz mehetsz, gyerekorvost majd lehet választani.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hát ez nem túl jó hír, de bízom benne, hogy normális lesz, aki a miénk lesz.
2008. aug. 29. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!