Szerintetek ez veszelyes?
Figyelt kérdés
A buszon vagyok jegyarus..most 4honapos terhes vagyok. Egyesek szerint baj ha raz a busz egy nap 8oran keresztul masok szerint meg semmi baj. A haziorvos azt mondta hogy szerinte ne dolgozzak tovabb a nogyogyasz pedig hogy nyugodtan dolgozhatok amig birok. Viszont az a helyzet ha elmennek szabadsagra akkor nemkapnam csak 75%ot a fizetesnek.. es hat sajnos minden penz jol fog. Nincs olyan jo fizetes2015. máj. 4. 12:41
2/4 anonim válasza:
SZerintem egy nőgyógyász jobban tudja, hogy a terhesség alatt mi veszélyes és mi nem, egy háziorvos szerintem nem lát bele ebbe annyira. Nem véletlenül más a területük. Én úgy gondolom, hogy eddig is így éltél, nem új dolog, ha bírod, és vigyázol arra, hogy ne ess el a buszon, szerintem hallgass az orvosodra. Érezni fogod úgy is, hogy mikor nem megy már, nagy pocakkal nem tudod majd csinálni.
3/4 anonim válasza:
Engem a háziorvos teljesen bepánikoltatott, hogy ne dolgozzak, és azonnal hagyjam abba a munkát, pedig én egy irodában dolgoztam. Miután leordított, hogy miért dolgozom még, és miért veszélyeztetem a gyerekemet, utána megmérte a vérnyomásomat ami láss csodát magas volt :D :D. A nőgyógyász azt mondta, hogy dolgozzak amíg szeretnék. Én rá hallgattam, nem volt semmi gond.
A te helyzeted kicsit más azért, mert a busz az valóban ráz, de a nőgyógyász tudja, hogy mi árt és mi nem, én inkább rá hallgatnék.
4/4 anonim válasza:
Ha nagyon ráz, azt érezni fogod, akkor még mindig mehetsz tp-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!