Kismamák! Jár valaki szoliba? Nem tudom, hogy ilyenkor lehet e járni, nem veszélyes a babára?
Én is szerettem volna menni,de inkább nem mentem. Kibírom már ezt a kis időt és majd napozom vagy utána megyek. De elvileg nem károsítja a kicsit a cikk szerint.
Tilos.
Ha csak nem akarod "megfőzni" a gyerekedet a magzatvízben.
Magasabb a pigmenttelítettség a bőrben, ezért jelennek meg anyajegyek és a linea negra is.
Erre ránapozni/szoláriumozni nem jó ötlet, mert konzerválhatja az állapotot.
Én a szolit így kerülöm. Pedig nagyon fehér bőrű vagyok így ha nem is túl sűrűn de azért jártam.
És napozni sem napozok idén. Nyilván jobb mint a szoli de az sem túl jó.
Úgy képzeld el, hogy iszonyat fázós vagyok, szóval nekem hűvös időszakban kifejezetten kellemes, melengető elfoglaltság a szoli. Terhesség alatt is jártam, a szoptatás elején is, aztán nem maradt rá időm. kb. 6 percekre feküdtem be, heti 1 alkalommal. Sem orvos (fogadott), sem védőnő nem mondta, hogy tilos lenne. Az én babámra nem volt veszélyes, nagyon stramm kiskölyök. A terhességgel pedig semmi gond nem volt.
Igazából a tetőtéri lakásunkban nyáron melegebb tudott lenni, mint a szoliban.
Nem bizonyított, hogy káros, de nem is ajánlják, szóval ki-ki belátása szerint teszi.
Én úgy voltam vele, hogy annyira nem fontos, hogy esetleg valamit kockáztassak.
De tudjuk, hogy itt az oldalon olyanok is vannak, akik szerint az az anyuka is a sátánnal kokettál, aki mikrót használ a terhessége alatt, szóval fogsz kapni nyilván hideget-meleget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!