Nem veszélyes tanfolyamra járni terhesen? (H1n1)
Figyelt kérdés
Nem vagyunk nagyobb veszélyben így, nagyon félek, hogy elkapom, tiszta para vagyok.különben itthon vagyok pici babámmal, nem nagyon mozdulunk ki.Dokik (házi, szülész)azt mondják, hogy elég veszélyes, mit csináljak, halasszak?2009. nov. 30. 18:30
1/6 anonim válasza:
én nem mennék az tuti.Persze nem zárkózhatsz be a lakásba,de a tömeget kerüld ahol csak tudod.Szerintem nem ér meg annyit...
2/6 anonim válasza:
Én is akartam járni angolra, mert itthon unatkozom. Hiába csak 8-10 fős tanfolyam lenne, én sem merek...
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztass.Sokan vannak akik betegek,nátha vagy bármi egyéb, és nem mennek orvoshoz.De te/ti nem kellene,hogy betegek legyetek.Én is néha unom magam itthon, a család viszont annyira óv,hogy nem engednek nagyon sehová.De megértem,hogy féltenek engem, és a kicsit.
4/6 anonim válasza:
Hát, nem is tudom. Egyet is értek az előttem szólókkal, meg nem is. Hány hetes vagy? Én 19 hetes vagyok, és dolgozom, alig vagyok itthon, iskolába, óvodába vagyok, mindig emberek között. (mondjuk ezért be is oltattam magunkat) De a sima megfázástól nem tartok, sok vitamint szedek, sok folyadékot iszok. Te dönts, de lehet az sem jó, ha otthon megposhadsz!
5/6 anonim válasza:
Sajnos bárhol elkaphatod:postán,gyógyszertárban,orvosnál,boltban stb!!!Ha nem vagy beoltva,csak a remény marad!!!Hátha elkerül!!!
6/6 anonim válasza:
Más meg dolgozik terhesen. Mint pl. én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!