Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha gombasodast eszleltem,...

Ha gombasodast eszleltem, baja lehet a babanak?

Figyelt kérdés
Nehany napja teszteltem pozitivat, nagyon orulok, csak most elkezdett viszketni a huvelybemenetem es aggodom hogy lehet e emiatt valami problema a babara nezve. Most canestennel kenegetem naponta tobbszor es sajna csak a jovoheten tudok menni dokihoz. Jogos a felelmem vagy nem kell ettol annyira tartani. Koszi a valaszokat
2008. aug. 28. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Vegyél canesten kombit, mert a kúp is fontos nem csak a krém és nem lesz semmi baj, csak vedd meg mihamarabb.
2008. aug. 28. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a terhessegem elejen nagyon erzekeny volt a huvelyem, sokat viszketett es ki is vorosodott. De nem voltam gombas. Ezek a tunetek neha meg mostanaban is elofordulnak, es nincs sem gombam sem mas fertozesem...

26 hetes vagyok

2008. aug. 29. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem önhatalmúlag ne kezdd el kezelgetni se Canestennel se más kúppal, menj el az orvoshoz, nézzen meg, esetleg ő írjon fel valamit, nem biztos, hogy Canestent fog, lehet recepteset ad, ha nem múlik el, akkor csinálnak hüvelytenyésztést és aztán célirányosan kapsz valamilyen tablettát vagy kúpot! Nem tudom, mennyi idős vagy, de a gombásodás, hüvelyi fertőzés koraszülést is okozhat, jobb ha látja szakértő szem is! 31 heteske
2008. aug. 29. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is volt gombás fertőzésem a terhességem legelején, kaptam rá a dokitól valamilyen hüvelykúpot. Nincs semmi baja a babának!! Szerintem jövő hétig kenegetheted a Canestennel, vagy ha félsz tőle, akkor próbáld ki a sima natúr joghurtot!!! Egy pici mehet a hüvelybe is. Nekem bejött, amíg nem jutottam el a dokiig, csökkentette a viszketést és a gyulladást!

Jobbulást és gratula a babához! 25 hetes kismami

2008. aug. 29. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!