34 hetes kismama vagyok, és barna pöttyöket észleltem ma délelőtt. Mit jelenthet? Részletek alább.
Figyelt kérdés
Hétfőn voltam orvosnál, aki megvizsgált, mindent rendben talált, másnap este barna pöttyök jelentkeztek a fehérneműmön, aztán elmúltak, viszont ma délelőtt megint megjelentek. Semmi különös tünetem nincsen, hétfőn megyek megint hozzá. Várhatok addig? Második babánkat várom, az elsőnél nem volt ilyen problémám, ő 36 hétre született. Lehet ez egy jel a szülés megindulására? Kicsit izgulok, hogy még korai!2010. febr. 19. 14:32
1/3 anonim válasza:
ha megvizsgált a nőgyógyász,akkor könnyen lehet szerintem h egy picit megsértett belül, és szivárgott pár csepp vér. ez nem hinném h problémás lenne. kellett multkor egy citót csinálni,s utánna nekem is volt pár csepp vér,de ezt a doki mondta is h ezt ő cisnálta,nincs köze a terhességemhez(mármint h azzal lenne baj) s ez természetes ne ijedjek meg tőle. sztem nálad is ez lehet.minden esetre ha nem múlik, vagy nagyobb lesz a mennyisége mindenképpen fordulj dokihoz, első körben hivd fel az orvosod(ha van fogadott) h mit tanácsol. de remélem tényleg semmi :D
2/3 anonim válasza:
ja még annyi,h ugye nem rögtön a vizsgálat után jelentkeztek, mert akkor piros lett volna(nekem ilyen volt) hanem másnap. ezért volt barna mert már megalvadt,nem friss vérpöttyök voltak. valsz akkor vált le a picike felületi sebről,és ürült ki..ez az én véleményem:)előző voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál! Szerencsére elmúlt!
2010. febr. 20. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!