Ez már az igazi fájás lehet?
Figyelt kérdés
Amikor mozog a baba megfájdul/begörcsöl a hasam alja és a derekam. Volt hogy akkor is fájt/görcsölt a derekam mikor nem mozgott. Ez kb 2× volt ma. Ez lehet már a jósló fájás? Vagy csak a baba nyomja és az nem számít annak?
Tegnapra voltam kiírva
2015. máj. 2. 10:34
1/5 A kérdező kommentje:
Most is ahogy mozog görcsöl/fáj a derekam és a hasam alja. de az a baj hogy csak a jobb oldalon. Ott helyezkedik el a baba is.
2015. máj. 2. 10:36
3/5 anonim válasza:
Az igazi fájások rendszeresek és erősödnek.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen tudom hogy az igaziak rendszereződnek. Rosszul tettem fel a kérdést, jóslóra gondoltam.
Lányomnál 5 perces erősek voltak. Ott tudtam mi a helyzet.
2015. máj. 2. 10:46
5/5 anonim válasza:
Nekem akkor volt ez amikor bejött ez a rossz idő. Nem tudom,nálatok milyen idő van,itt már tegnap este óta esik Miskolcon,meg keddtől szeles idő van. Leültem kedden este és annyira feszített,fájt a hasam alja meg a derekam,hogy sírtam. Nem tudtam felállni,megmozdulni. Főleg akkor volt rossz amikor mozgott. Nagyon agresszíven mozgott a kicsi,mintha ki akarná szakítani magát a hasamból. Lehet,hogy csak a rossz idő viseli meg a te babádat is,de lehet,hogy a fájások fognak beindulni. Az a baj,hogy mindenkinél más a jósló is meg az is amikor már a valódi fájások jönnek, így nehéz megmondani,hogy nálad melyik van. Nekem a jósló nem volt ilyen rossz mint legutóbb. Inkább csak menstruációs fájdalom volt. Ha van dokid hívd fel vagy a védőnőt és mondd el,hogy mi van,hátha azt mondják,hogy nézess rá a méhszájra vagy vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!