Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az igaz, hogy a jóslófájás a...

Az igaz, hogy a jóslófájás a méh alsó feléből, az "igazi" pedig a méh felső részéről indul?

Figyelt kérdés
Már nem emlékszem, hogy hol hallottam, vagy olvastam...

2012. okt. 10. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én esetemben biztos nem...3 gyereket szültem,mindhárom szülésemnél alulról jött a fájdalom(az első fájástól kezdve).
2012. okt. 10. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem így volt. A "jó" fájások fentről jöttek, mikor már arra vártunk, hogy induljon a szülés.
2012. okt. 10. 12:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem, annyi, hogy az igazi fájás egészen a tetejéig fájt a méhemnél, a jósló pedig inkább alul fájt.
2012. okt. 10. 12:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor valamilyen szinten ez is egyénfüggő. Ami miatt kérdeztem, alulról kezdődik, kiterjed az egészre. Néha csak keményedés, néha mensi szerű. Reggel 10-től 4-20 percenként,de egy órája elmúlt.
2012. okt. 10. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy az igazi fájást derékban is érzed. Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem emlékszem már rá, ennyire megszépítette az idő az emlékeket :) Pedig csak másfél éve volt!
2012. okt. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!