Ti is megijedtetek volna, vagy csak a hormonok miatt vettem úgy fel?
Igazad van, hoyg otthagytad.
Nem feltétlen akart valami rosszat, de mindenképpen nagyon bunkó, primitív alak lehetett. Mások magánéletére (föként a szexuális oldalra) rákérdezgetni még ismerösök esetében is nagyfokú tapintatlanság, de teljesen idegenek esetében még fokozottabban.
Jól tetted. Az hogy mikor szulsz és hogy fiú vagy lány érdeklődő, kedveskedő kérdések.
De az hogy gyakorlatilag azt kérdezte milyen gyakran csináltátok extra gáz. Ép eszű ember nem kérdez ilyet idegentől.
Szia!
Ugyan ez volt velünk is!
Nem tudom hány hetes lehettem,de egy bevásárló központba mentünk és azon belül volt egy kis üzlet, épp nézegettük a csecsebecséket mire az eladó "férfi" megkérdezte, szinte tök ugyanezeket amit tőled.
Először,csak hogy mikor érkezik a kicsi, aztán,hogy fiú e vagy lány. És utána jöttek a szaftosabb kérdések. A következő az volt,hogy hamar össze jött a kicsi?! " lehet ugyanaz a pasas:) Na ott még válaszoltam,hogy is-is. És szinte szó szerint mi is sarkon fordultunk és már jöttünk is el:) Esküszöm bexarás volt,hogy milyen (közvetlen) más szóval tapintatlan hülye:) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!