Előfordulhat olyan, hogy valakinek pozitív a terhességi tesztje, tünetek is vannak, hasi uh-on látják, de hüvelyi uh-on nem látja a nőgyógyász a magzatot?
Ne haragudj, ilyet én még nem hallottam! A hüvelyi uh sokkal jobb kisterhességnél. Ha azon nem látszódik, akkor nem is értem, hogy látszódhat a hasin.
Már bocsánat, de ez most kb úgy hangzik, mintha nem a méhedben lenne a baba. Az meg hülyeség.
Szerintem is nézesd meg valahol, valami normális helyen.
Sok sikert kívánok!
Nekem volt ilyesmi, de az nem szonográfus volt, hanem a dokim, aki ugye nem igazán ért ehhez.
8 hetes voltam, hüvelyin nem találta a babámat, viszont hasin igen!!!
De ez tényleg az ő bénasága volt, mondta is, hogy ő nem ért az uh-géphez, csak én kértem, hogy csinálja meg (pont nem volt egy szonográfus sem a kórházban).
A babám már 14 hónapos!
Szia!
Én 6 hetesen voltam első uh-on és a hasin látszódott a petezsák, az embrió és még a szív pulzálása is gyengén, majd váltottunk hüvelyire (hátha ott jobban látszik a szívhang) és ott csak a petezsák látszott, embrio nem, szívhang meg ugye pláne nem!
Én is néztem egy nagyot, az uh-os azt mondta, hogy ez azért van, mert nagyon hátrahajlik a méhem!
8 hetesen menetem legközelebb, hasival gyönyörűen látszott, hüvelyivel már meg sem próbáltuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!