Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A nőgyógyász adhat beutalót...

A nőgyógyász adhat beutalót vérvételes terhességi tesztre?

Figyelt kérdés

5 negatív teszt!DE mégis most alig van vér inkább olyan vizes szerű és piros váladékos nem igazán alvadtvéres előtte pedig sok nyák félidőben reggelente pedig egyenesen nagyon sok!akkor gyakori hasszurka is volt és nagyon fájtak a melleim szinte a melltartó is gyötört!Miután ezek elmúltak nehéz levegővétel és fájó derék!Ezután a mai mensi előtt újra feszülő mellek és hasszurka majd pedig fájó derék és megjött csak más!!!!

Segítsetek!!

Sokan írták hogy tuti nem baba!!!Ami jó is lenne,mert még nem szeretnék!!!DE nekem nem volt sosem középidőben semmilyen folyásom ha lett volna ilyen észrevettem volna!!

A nőgyógyász adhat beutalót vérvételes terhességi tesztre??

Vagy ne is próbálkozzak,csak attól félek hogy mivan ha mégis és kifutok az időből!!!!

Az előző mensim meg normi volt csak nagyon alvadt véres!!

Előre is köszi a válaszokat!!

2008. febr. 10. 21:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell vérvétel.Vizeletből is meg lehet állapítani.menj úgy a dokihoz hogy viszed a vizeletet,megírja a papírt és már mehetsz is vele a laborba.Aztán meg is vizsgál,így is érzi hogy terhes vagy-e.Igaz ehhez kell 4-5hét.
2008. febr. 10. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen tud adni, de vizeletből szokták nézni.Na meg esetleg elküld ultrahangra is.így legalább kideríti mi a baj.
2008. febr. 11. 06:33
 3/3 anonim válasza:
Szerintem 5 negatív teszt után már nem kellene aggódnod amiatt, hogy esetleg terhes vagy. De javaslom mindenképpen menj orvoshoz, lehet hogy csak éppen PMS szindrómád van, az pedig elég könnyen kezelhető...
2008. okt. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!