Miert nem hizok?
Figyelt kérdés
47kilosan lettem terhes es most 16hetesen kb 50kg vagyok..azis biztos csak azert mert nott egy kicsit a hasam..mindig sovanyka voltam es gondoltam hogy majd terhesen meghizok legalabb 65kgra..es meg semmi sehol..annyira szeretnek rakni a labamra es popsimra..es zabalok is eleget a hanyingerert h ne erezzem annyira..mit tegyek szerintetek?2015. ápr. 27. 10:42
1/8 anonim válasza:
Majd fogsz. :) én 18 hetes vagyok és még semmit nem hiztam. De lehet csak a baba súlyával és tartozkaival leszel nehezebb ha ennyire ilyen az alkatod. Gondolom gyors az anyagcseréd. Milyen magas vagy amúgy? De akármennyire is vékonyka vagy azért az egészségtelen kajákat nem árt kerülni attól Függetlenül.
2/8 anonim válasza:
a vékonyak többt szoktak felszedni
simán lehetsz még akár 70 Kg is, nem az elején van hízás :)
3/8 A kérdező kommentje:
1 65vagyok..hat amit tudok azt eszek.pl az almatol uborkatol salatatol spenottol hanytam..tudom h ezeket kene a legjobban de ugy dontottem hohy nem gyurom magamba ha ugy is csak a wcbe kerul..potolom sok sok eperrel es dinnyevel :)
2015. ápr. 27. 11:05
4/8 anonim válasza:
Én 48 kg-al lettem terhes anno, 17-18 hetesen minusz 3 kg-nál jártam!!!! az elején rettentő rosszul voltam, a hízás majd most fog jönni...én mondjuk nem szedtem fel sokat, a vége 55 kg lett.... 3 kg feletti babám született...
5/8 anonim válasza:
En a 22. hetig seemit nem hiztam.
Azota is csak 1 kilot.
A lenyeg, hogy a baba szepen fejlodik.
25 hkm
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem igaz amit mondanak h ha en nem hizok akkor a baba se no meg?14hetesen voltam nogyogyasznal es o aztmondta hogy 10.2cm a baba.8a teste es 2.2 a feje..s hogy pont ugy fejlodott ahogy kell..igy akkor megnyugodhatok?vagy ezutan megallhat a fejlodes azert mert en nem hizok?jaj de rosz enyit aggodni hogy minden rendben legyen
2015. ápr. 27. 11:47
7/8 anonim válasza:
163 cm, 49 kg voltam mikor terhes lettem...59 kg-mal mentem szülni.... 2880 grammal született a gyerkőc, 55 és fél kg-mal jöttem ki a kórházból. Fél év alatt visszafogytam :)
5 hósan(20dik hét) kezdett látszódni a pocakom...
szerintem semmi gond nincs veled! ;)
8/8 anonim válasza:
Sógornőm is nagyon vékonyan esett teherbe, összesen 7 kilót hízott (szülés után 6 héttel már úgy nézett ki,mint terhesség előtt), két héttel a kiírt időpont előtt született a babája 3800 grammal. :) Én 13 kilót híztam, szintén 2 héttel hamarabb szültem, 2980 g volt a kisfiam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!