Milyen étel volt a legelképesztőbb/legbizarrabb amit terhesség alatt megkivántál?
Figyelt kérdés
Előző terhességemnél mekis kaját kivántam az elején,holott sose ettem ott,most pedig mindenből az izteleneket kivánom,pedig imádom az ízeket,imádok főzni is,igy pl. most a vacak bögrés leveseket kivánom,és sokszor csak azt is tudom megenni,minden más kijön belőlem.2015. ápr. 27. 09:55
11/15 anonim válasza:
Hekket és mákos dolgokat ettem volna állandóan. (előtte ezekkel ki lehetett volna kergetni a világból, azóta viszont szeretem)
13/15 anonim válasza:
Hát hihetelen miket meg nem kívántatok :D aranyos dolgok ezek :) én is nagyon kívánós vagyok de hétköznapi ételeket kívánok,hol a mekis kaját,hol a milka csokit. Semmi extrém kívánságom nem volt még eddig :D
14/15 A kérdező kommentje:
Mindenki zöld kezet kapott :)
2015. ápr. 27. 11:50
15/15 anonim válasza:
Ez nem étel ugyan, de anyósom mikor párommal terhes volt, füzeteket evett. Ha hiszitek, ha nem. :) Állítólag a vonalas füzet volt a tuti. Nem hazudok. Utána is olvastam kíváncsiságból és tényleg vannak terhesen ilyen extrém kívánalmak mint a papír evése, vagy földet enni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!