Kit keressek meg? Lelkiismeretes nőgyógyászt szeretnék az uzsoki korházból, aki elvállalna egy 32 hetes kismamát, (örülnék, ha ráadásul még nő is! )
én csak azt tudom, hogy kit ne; Habermayer Lászlót...
Ha jól emlékszem van nő dr az uzsokiban, remélem írnak Neked!
Dr. Mecsér Béla, lelkiismeretes, kedves, nem pénzéhes, jó választás!
Van nő az Uzsokiban, de nem tudom sajna a nevét!
Szia!
Már 37. hetes lettem és csütörtökön fogok találkozni az "új dokival" először. Eddig a "régi dr-nőhöz" jártam és ő ajánlotta egyik kollegáját az Uzsokiból, mivel mint írtam a magánklinikára nincs pénzünk (350e ft lenne). Telefonon keresztül kedves volt.
Hol szeretnél szülni? Bp-i vagy? Miért váltanál?
Ha nem lennék kicsit komplikált eset ügyeleteshez mentem volna, de nekünk a dr-nő maga ajánlotta fel, hogy segít.
Nem akarlak megbántani... és elhiszem, hogy az ajánlások alapján jutottál ehhez az orvoshoz, aki pénzt kér, DE miért nem ismerősökön keresztül már előbb kerestél orvost..., mert ha pl. nem a 37. hétben járnál, akkor gond nélkül mehetnél a Mecsérhez, őnála annyit adsz amennyit tudsz, vagy amennyit gondolsz, és hidd el nagyon jó orvos szakmailag és EMBERILEG is!!!!!!
Egyébként van ismerősöm, aki az Uszokiban szült szintén, és ügyeletsnél, és nagyon szép élmény maradt neki is, szóval azért én nemigen hallottam rosszakat a kórházról sem, és az orvosokról sem.
Egyik előző Mecsérnél szült anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!