Nagyon jó, lelkiismeretes szülész-nőgyógyászt keresek Fehérváron! Kit ajánlotok?
Tisztázzuk akkor: MAGÁNRENDELÉSről beszéltem, nem sutyiban zsebbe juttatott összegekről. (ne magadból indulj ki, aki még mindig a kommunizmusban ragadt és szentül hiszi jó ellátást csak az kaphat, aki dugdos meg borítékot készít, mert visszaköszönt a folyosón egy orvos)
4-szer vizsgál magánba (nem havonta, hetente mint mások) így a gondozás nem kerül százezrekbe.
és ha már ennyire fröcsögsz a jóindulattól, vizsgált a Szent György kórházban, ultrahangon, NST után, szülés uttán: soha egyetlen fillért nem adtam neki, nem kért és úgy egyébként fel sem merült. És mivel mindig készséges volt, nem is vette ezt zokon.
Csak magánrendelésen fizettem neki, az ott megszabott összeget
2006-ban 3 ezret egy vizsgálatért össz: 12 ezret
2008-ban 5 ezret/ vizsgálat: őssz 20 ezret
De például volt aki az Idánál már 2006-ban ott hagyott több mint százezret a terhesgondozásért.
Erről beszéltem, nem másról.
Szia!
Szintén Dr.Orosz Andrást ajánlanám!Nekem már 12éve a dokim.Az édesanyámat is elvittem hozzá nőgyógyászati problémával és teljesen meg volt vele elégedve +meggyógyult!.Most nov.-ben szülök és bízom benne,hogy minden probléma mentes lesz!Sok sikert!
32h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!