Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes kismama vagyok es...

9 hetes kismama vagyok es egesz napos roszulleteim vannak. Nalatok meddig tartottak ezek a roszulletek?

Figyelt kérdés
Egesz nap valtakozva, hol hanyingerem van,hol hasam faj, fejem vagy minden egyszerre. Meg a hasam is korog, mintha ehes lennek, holott enni azert szoktam.Hanyni meg nem sikerult, de egesz nap nagyon rossz a szajizem.Csak abban remenykedem minden nap, hogy kovetkezo nap jobb lesz.Ti hogy birjatok ezt? meddig fog tartani?
2010. febr. 21. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon rosszul viseltem, csak pluszban még hánytam is:) Kitartás, már nincs sok, 12. hét után majd elmúlik. Nekem mondjuk kitartott a 20. hétig, azt hittem, sosem lesz vége, de te szerencsés leszel, és neked 3 hét múlva elmúlik:)

Jó babavárást!

2010. febr. 21. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia, nekem a 7-12, hét között volt. Én szinte folyamatosan hánytam is :(

A Magne B6 szedése segített kicsit - gyógyszertárban recept nélkül kapható, 50 darabos 1.500 Ft körül van.

És az étkezések után ittam egy pohár Coca Colat, nem light colat!!! Előtte nem ittam colat, de nekem is egy másik kismama tanácsolta és nekem segített.

2010. febr. 21. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
5-12 hétig tartott, fogytam 3 kilót, pedig nem hánytam, csak a nap 24 órájában hányingerem volt. Csak három dolgot bírtam megenni: kenyér vagy kifli, kőrözött és szalonna...
2010. febr. 21. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
nekem a 7.-12. hétig tartottak.aztán mintha elvágták volna.
2010. febr. 21. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. hétig tartott.Nem hánytam, de rosszul voltam. Én is 3 kg-t fogytam.És mindig éhes vagyok!!!!
2010. febr. 21. 21:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Engem a 12. héten mintha kettévágtak volna! Én sem hánytam előtte, csak xarul voltam néha. Viszont a barátnőm végighányta a terhességét :(

Boldog babavárást!

2010. febr. 21. 23:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! én a 13. hétig hànytam,a fejem fàjt,a hasam alja fàjt,szorulàsom volt,aztàn meg székrekedésem,az elsö 3 honapot szépen végig szenvedtem,sokszor az utcàra sem tudtam kimenni.de aztàn a 14. hét ota ilyen bajaim nem voltak,söt a 2. trimeszterben jol éreztem magam.igy a vége fele persze màr nem leànyàlom... reméljük elmulik neked is hamar,jo babavàràst!38 hetes km
2010. febr. 22. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
én hánytam,alig maradt meg valami bennem,mellette egész nap émelyegtem.az 5. héten kezdődött és a 18. héten lett vége.
2010. febr. 22. 07:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 16.hétig tarott.Nehezen viseltem, egész nap zacskóval a kezembe rohangáltam, de mégse tudtam hányni.
2010. febr. 22. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 15. hét körül múlt el, egyik napról a másikra, addig folyamatosan hánytam, rengeteg gyomorsavam volt. Sokszor már én is el voltam keseredve, annyira rosszul voltam. A 12. hétig szinte csak feküdtem, semmihez sem volt erőm.

Semmi sem használt a rosszullétek ellen.

Kitartás, jobbat sajnos nem tudok mondani.

16 h km

2010. febr. 22. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!