Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes, vagy ne is...

Lehetek terhes, vagy ne is csodálkozzak?

Figyelt kérdés
Védekezünk a párommal(Pharmatex),nem szokott elmenni bennem...Már több mint 5 éve van menzeszem,minden hónapban szokott késni(2-3napról-2hétig).Sokat idegeskedek,cigizek,kávézok,rendszertelenül eszek,nem szoktam kipihenni magam.Elég sovány vagyok(164cm,42kg).Lehetek ideges hogy terhes vagyok ha megint 2 napja késik,vagy ne is csodálkozzak???!!
2010. febr. 21. 15:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy az vagy.
2010. febr. 21. 15:42
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
az, hogy ennyire rendszertelen a ciklusod nem normális dolog! még az életmódod mellett sem az, már rég be kellett volna állnia. mindenképpen keress fel egy orvost, hogy kiderüljön, mi a baj. a rendszertelen menses egy tünet. amúgy sem ártana évente meglátogatni...
2010. febr. 21. 15:42
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt soha rendszeres a mensim, nem ertem, hogy ezert miert kell szegenyt paraztatni! Sok baratnomnek nem az, megis egeszsegesek vagyunk.

Ne idegeskedj, inkabb vegyel egy tesztet, hogy megnyugodj! Valoszinu, hogy ez csak a szokasos rendszertelenseg, de jobb felni, mint megijedni.

2010. febr. 21. 16:06
 4/13 anonim ***** válasza:
utolsó! honnan tudod olyan nagyon jól hogy egészséges vagy, ha el sem mentél orvoshoz? orvos vagy talán?
2010. febr. 21. 16:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nézesd meg magad mert nekem is ilyen volt és kiderült hogy természetes úton nem lehet gyerekem. Gyógyszerezni kellett 6 hónapot adott a doki hogy produkáljak egy terhességet vagy meddőségi centrum. Én még jól jártam. Második hónapban sikerült de a gyógyszerektől 18 kiló jött rám 2 hónap alatt... Most 38 hetes terhes vagyok. Már várjuk a kiscsávót sokan idekint... Nem éri meg játszani ezzel... 3 vérvétellel megmondják hogy mi a gondod. 1 menzi elött 1 utánna 1 félidőben (peteérésnél)

2010. febr. 21. 17:05
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, el kéne mennem orvoshoz,viszont a suli miatt nehéz:(Olyan nőgyógyász lenne jó aki szombaton rendel...
2010. febr. 21. 17:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
keress egy magán rendelést vagy egy nagyobb egészségházat. Ez nem csak idősebbek betegsége. Én is 21 et töltöttem mikor kiderült és most 22 múltam januárban. 12 voltam mikor elöször megjött és 13 tól "rendszeresebben"...
2010. febr. 21. 17:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
hát képzeljétek el,hogy nekem világ életemben rendszertelen volt a ciklusom.volt 28 napos,aztán következő hónapban 40 napo,aztán 30 egynéhány napos.és tök egészséges vagyok.hogy orvos vagyok e h ilyen jól tudom??nem nem vagyok orvos,de látott orvos,és itt van a babám a pocakomban,tehát egészséges vagyok.nem tudom mért kell egyből mindenkit beparáztatni???ettől jól érzitek magatokat vagy mi a rosseb?
2010. febr. 21. 17:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Párom azzal nyugtat,hogy biztos nem vagyok terhes hisz minden hónapban késik.Mivel védekezünk,és nem szokott belém élvezni ezért nem hiszem hogy sok esélye lenne...Remélem nincs,de mindig idegeskedek miatta...
2010. febr. 21. 17:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Kedves 16:23, honnan tudod, hogy nem jartam ezzel dokinal? Te igy tavolrol, interneten keresztul biztosan latod, hogy beteg vagyok.

Amugy legutoljara kb 1 eve mondta egy nogyogyasz, hogy nem lehet babam termeszetes uton. Azota a masodik terhessegemet taposom, egybol teherbe estem es most barmelyik percben szulhetek. Unokatesom ugyanigy rendszertelen ciklussal 2 gyereket szult, semmi gondja nem volt a teherbeesessel. Szoval nem kene egybol panikolni es altalanositani, meg a legrosszabbra gondolni.

2010. febr. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!