Lehetek terhes, vagy ne is csodálkozzak?
Nekem sem volt soha rendszeres a mensim, nem ertem, hogy ezert miert kell szegenyt paraztatni! Sok baratnomnek nem az, megis egeszsegesek vagyunk.
Ne idegeskedj, inkabb vegyel egy tesztet, hogy megnyugodj! Valoszinu, hogy ez csak a szokasos rendszertelenseg, de jobb felni, mint megijedni.
Szia!
Szerintem nézesd meg magad mert nekem is ilyen volt és kiderült hogy természetes úton nem lehet gyerekem. Gyógyszerezni kellett 6 hónapot adott a doki hogy produkáljak egy terhességet vagy meddőségi centrum. Én még jól jártam. Második hónapban sikerült de a gyógyszerektől 18 kiló jött rám 2 hónap alatt... Most 38 hetes terhes vagyok. Már várjuk a kiscsávót sokan idekint... Nem éri meg játszani ezzel... 3 vérvétellel megmondják hogy mi a gondod. 1 menzi elött 1 utánna 1 félidőben (peteérésnél)
Kedves 16:23, honnan tudod, hogy nem jartam ezzel dokinal? Te igy tavolrol, interneten keresztul biztosan latod, hogy beteg vagyok.
Amugy legutoljara kb 1 eve mondta egy nogyogyasz, hogy nem lehet babam termeszetes uton. Azota a masodik terhessegemet taposom, egybol teherbe estem es most barmelyik percben szulhetek. Unokatesom ugyanigy rendszertelen ciklussal 2 gyereket szult, semmi gondja nem volt a teherbeesessel. Szoval nem kene egybol panikolni es altalanositani, meg a legrosszabbra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!