Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez keményedés vagy nem az?

Ez keményedés vagy nem az?

Figyelt kérdés

olyan érzés h sok üléstől megfájdul a hasa az embernek és fel akar állni és elmúlik kicsit, de tovább tart mert sokat ült. Ez lenne keményedés? Vagy nem az? Szedem magnesii citricit 3x2-öt.

28 hetes kismama.

2015. ápr. 22. 18:38
 1/5 anonim ***** válasza:
A keményedés olyan mintha egy nagy labda lenne a hasadban. Az egész hasad bekeményedik és nem tudod sehol se benyomni.
2015. ápr. 22. 18:42
 2/5 A kérdező kommentje:
ez is kemény volt, de nem hasonlítanám mint a homlokom.
2015. ápr. 22. 18:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.A kemenyedest nem nagyon lehet összetéveszteni.Elkezd bizseregni a hasad alatt(,én ilyenkor már tudtam,hogy az lesz,)majd úgy bekemenyedik,összehúzódik,mint egy nagy gombóc.A férjem már a pocakom formájáról látta,hogy most bekeményedett.Lehet,hogy más mindenkinél,de nekem mind2szer így volt a 24.héttől.
2015. ápr. 22. 20:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem, akkor lehet puffadás teltségérzet? Mert elég gyakran fordul elő ebéd után.

Erre milyen gyógyszer lehet szedni?

2015. ápr. 22. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A puffadásra? Espumisan. A keményedésre meg mást nem nagyon tudsz csak magnéziumot. A citrit az jó, én is azt szedem. Nekem a 23. héten volt először,aztán szerencsére elmúlt és azóta is csak ritkán van. Most vagyok 35 hetes 3 napos. Szokták még a jó minőségű vörösbort,heti 1-1,5 decit,bár én nem ittam rá,csak egy kis ribizlis 2%-os sört,de csak pár kortyot. Attól enyhült,de a bubit kikevertem belőle. Nem tudom,nekem nem olyan volt mint a teltség érzet. Tényleg mintha egy labda lenne a hasamban.
2015. ápr. 22. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!