Ez lenne a haskeményedés? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
19 hetes vagyok ikrekkel és mindennap este 11től hajnali 1ig megnő a pocakom(elég látványossan) és sokkal keményebb mint napközbe. Egésznap fekszek mert veszélyeztetett terhes vagyok szoval nincs mitől elfáradjak. Ez 5-6 hete kezdödött és mivel első terhesség igy fogalmam sincs ez normális vagy nem. A válaszokat előre köszönöm.2015. ápr. 11. 01:09
1/5 anonim válasza:
Szólno kell a nőgyógyászodnak. Be kell állítani mit és mennyit ehetsz. Mêregetned kell majd a kaját.
2/5 anonim válasza:
Magnéziumot szedsz? (Ettől függetlenül dokival meg kell beszélni)
3/5 anonim válasza:
Mi a bánat köze van a kaja mennyiségének a haskeményedéshez???
Beszélj az orvosoddal. A keményedéstől elvileg nem nagyobb a pocakod. A keményedés kicsit olyan, hogy megfeszül az egész has, mintha feszítené ki magát a baba (babák), nekem ebből fél perc volt a leghosszabb, meg mire magamhoz tértem, mert piszkosul tudott fájni.
Konzultálj az orvosoddal, mert ha keményedés, akkor ez nem vicc.
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak annyit érzek hogy kicsit nehezebb a hasam és nagyobb és mindennap ugyan abba az időben
2015. ápr. 11. 15:34
5/5 anonim válasza:
Sziasztok, tudom, hogy régi a poszt, de én most vagyok ikrekkel 16 hetes és nem tudom, hogy nekem keményedik-e a hasam vagy csak feszül, mivel nőtt az utóbbi időben.
Kedves kérdező, hogy alakult nálatok a dolog végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!