Mitől van?! Mit szabad ilyenkor és mit nem?!
Figyelt kérdés
39hkm. Pár napja érzem hogy időnként keményedik a hasam. Ez mitől van?! Jelezheti a szülés közeledtét?! Illetve azt hallottam hogy ilyenkor nem szabad nyomogatni a hasat. De miért?! Esetleg beindulhat a szülés?!2015. jan. 18. 11:11
1/9 anonim válasza:
Igen,ilyenkor már a szülésre készül fel a méhed. Szerintem legkésőbb jövőhét végére meg lesz a pici :) Hát nyomogatni ne nyomogasd inkább,bár én nem hallottam ilyenről,de biztos ami biztos. Ha simogatod az viszont nem árt. Nekem is most keményedik de még csak 22 hetes vagyok és kicsik meg vagyok ijedve.
2/9 anonim válasza:
az lemaradt,hogy pihenj sokat ha van rá lehetőséged, esetleg ha meleg vizes zuhanyt veszel az segít ha fáj vagy kellemetlen ahogy feszül.
3/9 A kérdező kommentje:
Uu köszi. Most Szombatra vagyok kiírva remélem időben jön:) a fűrdő miért jó? !
2015. jan. 19. 14:12
4/9 anonim válasza:
nincs mit :) na mondom én akkor,hogy meg lesz még a héten. a fürdőt onnan tudom,hogy jó, mert amikor kórházba kerültem egy kismama elkezdett vajúdni a kórteremben de tele volt a szülészet és a nőgyógyász azt mondta neki,hogy meleg vízben zuhanyozzon ameddig jólesik és körkörösen mozgassa a zuhanyrózsát a hasán meg a hátán amennyire eléri. ez kicsit enyhíti a fájdalmakat és ellazítja az izmokat. nekem is ha pl régebben megvolt és nagyon fájt akkor ezt csináltam és nagyon jó volt.
6/9 A kérdező kommentje:
Még sajnos nem :/ de már nagyon várom :) remélem minél előbb kibújik :) *-*
2015. jan. 22. 23:19
7/9 anonim válasza:
egyem meg! inkább melegszik :D :D ha esetleg már nem írnál,akkor sok-sok erőt,egészséget kívánok Nektek és kitartást! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :) sajnos még mindig nem akar kibújni :/ és holnap reggel már be is kell feküdnöm a kórházba :/
2015. jan. 26. 21:45
9/9 anonim válasza:
az igen :S jobb neki a melegben. megfigyeltem,hogy télen inkább bent maradnak. ma én is megyek be,mert keményedek meg feszül a hasam és 23. héten nem kéne még megszülni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!