Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pihenés, magnézium és még?

Pihenés, magnézium és még?

Figyelt kérdés
22 hetes lettem ma megfigyeltem 2 hete,hogy ha nagyobb távot (kb.30 perc) sétálunk,akkor keményedik a hasam. Ha itthon vagyok pihenek,nem erőltetem magam,de 2 napja megfigyeltem,hogy már kb. 200 méter után elkezd keményedni a hasam,lassú séta közben is. Tudom,hogy a félidő után már sok doki mondja,hogy természetes én mégis kicsit aggódom. 2x1 magnézium-citrátot szedek,meg a Gravidát,amibe ugyanúgy van ugye magnézium,de nem tudom mit tehetnék még. Sokan javasolták a jó minőségű vörösbort,persze csak 0,5-1 decit,de nem igazán tetszik a gondolat,hogy alkoholt vigyek a szervezetembe főleg mivel Crohn beteg is vagyok és annak nem tesz jót. Így is tegnap már olyan rosszul voltam,hogy út közben majdnem hánytam,meg gyöngyözött a verejték a homlokom aztán este vacsora közben hirtelen hányingerem lett és már mentem is. Valakinek valami tanácsa esetleg? Pénteken kell a védőnőhöz mennem,említeni fogom neki mindenképpen.

2015. jan. 18. 17:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat.elírtam az elejét. Azt akartam írni,hogy már 2 hete megfigyeltem.
2015. jan. 18. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
A kalcium hiánya szokott még izomgörcsöket okozni, de nem tudom, hogy keményedés esetén is segít-e.
2015. jan. 18. 19:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Én Magnerot 500-asat szedtem. Volt olyan hónap, hogy napi 8db-ot! Az segít!
2015. jan. 19. 01:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! kalciumot is szedek,pezsgőtablettában iszom.a magnerotot azért nem szedem,mert abból a 100 db-os majdnem 5 ezer ft rákérdeztem a patikába. a citrátból 100 db receptre meg 2000. a különbségből már meg van a terhesvitaminom meg a kalcium pezsgőtabletta. plusz ugyanúgy 500 mg-os az is. mondták,hogy próbáljam ki a magnéziumot is pezsgőtablettában,mivel az ugye már oldott állapotban kerül a szervezetbe. remélem bejön... :S
2015. jan. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!