Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap előtt szűltem, de a...

Tegnap előtt szűltem, de a hasam akkora, mint 5 hónapos terhesen és a lábaim is mint egy elefánté, annyira vizesek! Normális ez? Mennyi idő míg lemennek?

Figyelt kérdés

57 kg-al kezdtem és 75 kg-al szűltem.

Hatalmas hasam volt,simán ikrek is elfértek volna benne.

Iszonyú vizes is voltam,pláne a 30. héttől.

Dagadt a lábam,kezem,arcom.

37. héten szűltem,nincsenek striáim,szép a bőröm.

Mégis ott a nagy has és a lábam még mindig dúrván vizes.

Mit tehetnék ezek ellen?

2015. ápr. 21. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nekem 4-5 hónap volt, mire lement a hasam (22 kg-ot híztam), amúgy a kilók viszonylag hamar lementek, csak a szoptatástól, de a hasamon ez csak nagyon lassan látszott meg...és csíkos a hasam a mai napig, de egyre halványabb. 9 hónapja szültem.
2015. ápr. 21. 14:54
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 12 kilót híztam és szülés után 2 héttel lett ugyanolyan a hasam és 15 kg-mal voltam kevesebb már. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan ugyanolyan leszek, de hogy szülés után 2 nappal ez sem jutott eszembe, hogy miért nincs még lapos hasam, az is tuti...ez tényleg aranyos...pedig én sem olvasgattam semmit sem a szülésről, sem az utána következő állapotokról...
2015. ápr. 21. 15:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Van, akinek meg évekkel a szülés után sem lesz lapos hasa. Itt is volt egy kérdező, aki nem volt kövér, de 7 hónapos terhesnek nézett ki a hasa miatt.
2015. ápr. 21. 22:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Aki nem érti miért foglalkozok máris ezzel,annak elmondom.

Mióta megszűltem mindenki aki meglátogat a hasam méretén szörnyülködik.

Mintha már totál laposnaj kellene lennie.

2015. ápr. 21. 22:16
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát mond meg nekik, ha még nem szültek, hogy egyből nem lesz senkinek lapos hasa, gondolom nem tudják, mert még nem szültek, aztán ha majd ők is szülnek, te is baszogasd őket. :-) Ha meg már szültek, akkor emlékeztesd őket, hogy tudniuk kellene, hiszen ők is átélték ezt, és ha azt mondják, hogy nekik egyből lapos hasuk volt, akkor hazudnak! Ennyi, mond a szemükbe!!!!
2015. ápr. 22. 09:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Elég tapintatlanok a látogatóid. Én soha nem tettem ilyen megjegyzést egy frissen szült anyukára, még 17 évesen sem, nemhogy felnőtt koromban.

Emlékezz Katalin hercegnére, aki az első szülése után büszkén feszített a kerec pocakjával a kórházból kijövet. :-) (aztán pár hét múlva meg már lapos hassal fotózták) Ő egy "celeb" és mégis bátran vállalta a szülés utáni alakját.

2015. ápr. 22. 10:53
 17/20 anonim ***** válasza:
51%

Most miért kell bántani,hogy szeretne egy kicsit emberformába jönni? Attól,hogy gyereke született,még adnia KELL magára. Ez nem azt jelenti,hogy nem szereti a babát,vagy elhanyagolja.

Januárban szültem +25 kilóval,ami szülés után derült ki,hogy víz volt:D. Még egy hétig kb. nekem is tök nagy hasam volt,a bokámat pedig nem tudtam két kézzel sem átlrni. Ez a műtét utáni nap kezdődött.Mármint a lábdagadás. Miután hazajöttünk napi 67 litert ittam,mert azt hittem szomjanahlok. Pisiltem is ezerrel:D Kb.2 hét múlva már egészen jól néztam ki.Igaz minden nap sétáltam a babával másfél órát. A 3.héttől kezdtem újra a tornázást. A kajára figyeltem. Nem a sok cukor,szénhidrát,stb, csinál tejet,hanem a folyadék és a pihenés. Jobb orvosok is ezt mondják már. 3 hónapos a babám,vékonyabb vagyok,mint valaha:D Rendesen tornázok,futok,bicajozok és a gyerekkel is egész nap foglalkozok,mert a párom estig dolgozik,nincs itthon. Jön a baba velem mindenhová és élvezi :DSzóval kitartás és hajrá!!! :D

2015. ápr. 23. 12:45
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Neked utolsó válaszoló különösen köszönöm :)

Végre valaki nem beszólogat,hanem megért.

Sajnos tényleg olyan ismerősök szólták le a hasam,akik már szintén szűltek.

Azóta lement a víz a lábaimról és már hasam is alig van :)

Talán még egy pici víz látszik a lábfejemen.

A 18 kg-ból,eddig lement 10 kg.

Most 65 kg vagyok.

Remélem megy még le ebből is.

Végülis ha a fiamon múlik talán még több is lemegy,mert állandóan szopizni akar,nekem meg evésre alig jut időm.

Azért nem éhezek és a folyadék bevitelre odafigyelek.

26 évesen,1 gyerek után szerintem érthető hogy érdekel a külsőm.

Ettől még a fiam a legfontosabb számomra!!!

2015. máj. 6. 09:23
 19/20 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Örülök, hogy alakulsz :)

Senki nem mondta, hogy nem a fiad a fontos neked, csak elmagyaráztuk, miért irreális elképzelés 1 nappal a szülés után a lapos has. Nem értem, hogy az ismerőseid miért maceráltak ezzel, főleg ha már szültek is.

Sok boldogságot a babával.

2015. máj. 6. 10:51
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi 3-as :)

Látom mostmár én is hogy ez a vissza alakulás nem egy gyors folyamat,de örülök hogy végre megindúlt.

Már nem foglalkozok a bunkó ismerőseimmel.

Nem a kisbabámra voltak kíváncsiak,csak arra hogy mennyire álltam a sarat a szülésnél,meg hogy a testem lesz-e olyan mint régen.

2015. máj. 6. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!