Szerintetek lehet ilyen kis terhesen quadozni?
Figyelt kérdés
A kisfiammal és a férjemmel, ha jó idő van,el szoktunk menni hárman egy nagy quadon kirándulni az erdőbe a környéken.Persze nem állat módjára, hanem lassan. Most 6 hetes terhes vagyok. Szerintetek mehetek még vagy már inkább mondjak le róla?2015. ápr. 21. 07:49
1/6 anonim válasza:
Szerintem a talaj nyugtalansága miatti rázás, hánykolódás megterhelő lehet a rátok nézve, ezért nem mennék terhesen.
2/6 anonim válasza:
Ennyi rázkódástól semmi baja nem lesz egy 6 hetes terhességnek.
Én 10 hetesen gokartoztam is, még ütköztem is, a biztonsági öv fel is sértette a nyakamat.
Azóta egy éves a lányom és kutya baja.
A rázkódásnak akkor van már szerepe, amikor a magzat/magzatvíz súlya miatt a méhre is erősebben hatnak a külső erők.
Most még hasi trauma se feltétlenül tenne kárt benne, mert a 16. hétig a szeméremcsont mögött van a méh.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan, még később is. Nem ráz jobban, mint az autó rossz utakon, vagy a kerékpár. Akkor egyikre se üljünk terhesen ? :) Semmi bajod nem lesz sem most sem máskor.
4/6 anonim válasza:
"kis terhesen" de aranyos kifejezés :)
Ha nem ráz jobban, mint egy busz, akkor hajrá.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!!
2015. ápr. 21. 13:00
6/6 anonim válasza:
Nekem erre a nőgyógyászom azt mondta, az én döntése, ő nem tilt semmitől, DE tudjam mik a veszélyek. Igen lehet bicajozni (bár a magyar utak nem igazán erre valók), lehet lovagolni (de ha esetleg úgy esel le elmehet a baba ilyen piciként is), lehet quadozni is (ha nem nagy terepen, nagy rázkódással mész végig, mert igen attól is elmehet a baba). Sőt nekem még a kettlebell-t is kiiktatta ilyen idősen. "Fájt", hogy nem mehetek, de úgy voltam vele, hogy inkább a baba, mint hogy utána bánjam, hogy elveszítettem az én önzőségem miatt. Utána még nagyon sokat csinálhatsz bármit. Én biztos megkérdezném a dokimat, mert egyébként ő ismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!