Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen használhatom...

11 hetesen használhatom bátran a Klion hüvelykúpot? Nem lesz baj? Akkor se, ha nincs is gyulladás, semmi? Vélemények?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 08:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az a baba sajnos nem maradt meg. Kozel sem biztos h a kup miatt, de mivel rajta van a tajekoztaton h nem lehet hasznalni elso trimben, ezert gondolom kozrejatszhatott, mert verzest is okozott. A masodik babanal is kaptam ilyet, igaz masodik trimeszterben, de nem mertem akkor sem az elozmenyek miatt hasznalni, pedig lehetett volna mar akkor..mast kaptam helyette, meggyogyultam. A mostani terhessegemnel szerencsere meg szoba se jott.
2015. ápr. 22. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Viszont arra figyelj, hogy attol h meg nincs panaszod lehet fertozesed. Most jartam ugy, hogy a kotelezo terhesgondozas reszekent levettek kenetet tenyesztesre. Az egvilagon semmi bajom nem volt. Se folyas, se viszketes, se semmi es megis bacit mutatott az eredmeny. Meg jo h rutinbol levette a doki, mert en ezzel a semmivel nem mentem volna dokihoz. Kaptam ra kupot, es szerencsere hatott. Lehet kellene hasznalnod valamit, csak kerd meg h ez helyett mast irjon fel. 7es valaszolo voltam-az elozo is ;)
2015. ápr. 22. 13:16
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom!tuti nem teszem fel a kúpot.ha legközelebb is mond vmit a doki,akkor megkérem h krémet adjon!köszi a hasznos válaszokat!!!
2015. ápr. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!