11 hetesen használhatom bátran a Klion hüvelykúpot? Nem lesz baj? Akkor se, ha nincs is gyulladás, semmi? Vélemények?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 08:38
1/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ez orvosi vényhez kötött GYÓGYSZER. Egyrészt fertőzésre szokták adni, másrészt ha semmi bajod mire használnád? Még ha gombás vagy más fertőzésed lenne is dokihoz kellene menni,mert sokféle faj van, nem mindet egyformán kezelik.
2/13 anonim válasza:
Ha nincs semmi bajod, miért akarod kiirtani a természetes flórát? Nagyobb bajt csinálsz vele! A Klion egyébként sem a legjobb választás terhesség alatt.
3/13 anonim válasza:
Nekem felírták... De terhesen sose végeznék öngyógyítást.
4/13 A kérdező kommentje:
Dehogy!!!!orvos írta fel!!!!nem öngyógyítás!!!!nem is lehet ezt csak receptre kapni!csak azért parázom mer elvileg az első trimeszterbe nem ajánlott,de az orvos mégis felírta+azt mondta lát ott vmi gyulladásos vmit,de nekem panaszom nincs!
2015. ápr. 21. 18:41
5/13 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam a kérdést: akkor se lehet baj,ha az orvos csak azt mondta h van de kiderül h mégse volt???és esetleg azért írta fel mer jár neki érte % gyógyszerügynöltől?!?
2015. ápr. 21. 18:42
6/13 anonim válasza:
Ha orvos mondta akkor nyugodtan. Tudja mit beszél. Egy fertőzés sem tesz jobbat főleg ha olyan mértékű hogy gyulladást lát.
7/13 anonim válasza:
En gyulolom ezt a kupot..elso terhessegemnel kaptam elso trimeszterben, lett is baj. Ez egy nagyon eros kkup, nalam pl felmart teljesen es vereztem is. Elso 12 hetben kulonben se ajanlott a kupok hasznalata, az en orvosom nem is engedte annak ellenere h volt fertozesem. Csak kremmel kezelhettem magam. Nem tudom nalad milyen gyulladast latott, biztos merlegelt az orvosod.... ha bizol benne, akkor hasznald el. Vagy beszeld meg vele h varjatok par hetet h tul legyel az elso trimeszteren es akkor mar nagyobb biztonsaggal alkalmazhato.
8/13 A kérdező kommentje:
hát, most ott tartok, h kiváltottam, de úgy döntöttem nem használom. Apukámék is azt javasolták. Semmi panaszom nincs. ha lenne vmi gyulladás, akkor viszketne, lenne folyás vagy vmi szúró érzés...vmi lenne. és az orvosom nagyon jó szakember, csak szerintem ezeket a vitamin-gyógyszer dolgokat túlzásba viszi. most is annyi vas félét írt fel, hogy az egyik nap ezt a vasat, a másik nap azt a vasat, harmadik nap emezt stb kell szdenem, pedig tökéletes a vérképem... szóval nem tudom... azt hiszem nem fogom hazsnálni most ezt és a vasak mennyiségét is átnézem, h mennyi a javasolt alap szedése, de ennyi mindent nem fogok szedni. szerintem ez a Klion meg azért van, mert kap érte %-ot, ha felírja. Ha nem ezért, akkor is, nagy gond nem lehet, ha semmi panaszom, nem?
2015. ápr. 21. 23:47
9/13 anonim válasza:
Én is gyűlölöm. 6 napja használom, folyas miatt nezettem meg magam a dokival, azota irritáció is van. Gondolkozok rajta hogy a masik 4 ottmarad ahol van. De szerintem egyre még ráveszem magam holnap meg Felhívom a dokimat.
Betegtajekoztatojat majd nézd meg. Ha megbizol az orvosodban akkor használhatod mondjuk.
10/13 A kérdező kommentje:
7es: de a babonak nem lett baja,ugye???
2015. ápr. 21. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!