Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Klion D-100-at mire adják...

Klion D-100-at mire adják konkrétan? Mert az én dokim csak azt mondta hogy valami gyulladás van a méhemben.

Figyelt kérdés
azt hiszem dokit váltok,ez soha nem magyaráz meg semmit.ha igen akkor meg nem értem,egyrészt motyog és kellemetlen visszakérdezni másodszor is,másrészt rövid és tömör a válasza amiböl egy nem nőgyógyász nem ért semmit.babár szeretnék,és azon vagyunk hgoy pé-t csinaljunk.de nincs érett tüszőm se.tegnap nézte.
2010. dec. 1. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

A mikonazol a gombák ellen hatásos, köztük a Candidára is.

A metronidazol pedig egy széleskörű antibiotikum, amely sok baktériummal szemben hatásos, pl. Trichomonas spp., Bacteroides fragilis и др. Bacteroides spp., Fusobacterium spp., Haemophilus influenzae, anaerob baktériumok, Giardia lamblia, Entamoeba histolytica, Gardnerella vag.

Hogy nálad mit találtak azt nem tudom. Sokszor nem is vesznek le megfelelő vizsgálatokat (az esetek többségében) és csak felírnak egy-egy széleskörű antibiotikumot, amikor nem is biztos, hogy ez a baja a páciensnek...

2010. dec. 1. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, hogy a klion d metronidazolból és mikonazolból áll.
2010. dec. 1. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
A sógornőmnek méhszájsebre adták.
2010. dec. 2. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Méhszájsebre biztos, hogy nem jó. Max. ha volt mellette valami panasza. A méhszájsebre a legjobb a lézeres eltávolítás vagy fagyasztás.
2010. dec. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!