18+ téma (? )
Ti terhesség alatt bevállaltátok az orált akkor is ha előtte nem?
Már nem megy terhesség alatt a hagyományos szex, de előtte nem igazán voltam nyitott erre (Rosszul voltam, vagyok az előváladék szagától ízétől, de nem normális gondolom ha emiatt x hónapig semmi)
Megérté ha nem lenne semmi csak nyilván attól még zavarja.
(nem engedte magyarázathoz írni)
Akkor egy ízesített óvszer, es máris mehet a dolog.
Lehet a golyókat is nyalogatni, és kézzel kielégíteni. Azért sokféle módon meg lehet oldani az örömszerzést. Próbálkozzatok, hiszen azért mert Juliska bevállalta, attól te még rosszul lehetsz tóle.
Na pont én adok tanácsot aki imádja csinálni,terhesen nem terhesen az mind1:) Párom nagy örömére,de...
Kézi munka esetleg? Vagy óvszer? Ami még sztem nem egy rossz ötlet az ha a kádban esetleg zuhany alatt csináljátok?
De ha egyáltalán nem szeretnéd,és a kedvesed megérti,miért erőlteted?! Tudom-tudom,hogy neki örömet okozz,de .. Lehet ám máshogy is,mint hogy a szádba vedd.
Pl. Kis masszázs? az én párom imádja:) Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!