Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikrekkel mikor fektetnek be a...

Ikrekkel mikor fektetnek be a kórházba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 09:37
 1/7 anonim válasza:
Én is ikreket várok, és az orvosom azt mondta, hogy a 34. héten be kell feküdnöm. Lehetséges, hogy neked is ekkor be kell feküdnöd a kórházba.
2010. febr. 21. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Semikor. Az nem betegség. Ha parázós dokid van, akkor befektet, de ilyen dokinél nem szülnék. Nekem ikreim vannak és ismeretségi körben is van több, senkit se fektettek be. Max. ha oka van... Hogy ikreket vársz, az nem ok.
2010. febr. 21. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én úgy tudom ha nincs panasz akkor is hamarabb be kell feküdni főleg ha messze van a kórház,max. hétvégére hazaengednek.
2010. febr. 21. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 100 km-re voltam a kórháztól, fel se merült, hogy be kellene feküdni...
2010. febr. 21. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ikreket várok, nekem 35-36 hetet mondott a doki, de tuti ok nélkül nem fekszem be (akár saját felelősségre, ha kell) 20-21 hós lesz akkor a lányom, nem hagyom itt senkire, ha nem szükséges. Ahogy írták, ez nem betegség. Szerintem.
2010. febr. 21. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 22. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
engem 34 hetesen fektettek be, de okkal. egyébként orvos és állapotfüggő.
2010. márc. 21. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!