Mikortól fektetnek be a korházba?
Figyelt kérdés
Ha hány ujjnyira vagyok nyitva? 38hetes vagyok múlt héten volt egy ujjnyi. Tegnap voltam uh-on 3800grammra becsülték a babám. 1héttel nagyobb a koránál és teljessen érett ezt mondta az ultrahangos doki. Ma megyek a fogadott orvosomhoz. Nagyon szeretnék már szülni tudok tenni valamit?2010. okt. 27. 15:08
1/1 anonim válasza:
39 hetesen 4 cm-es volt a méhszájam, de nem fektettek be. És nem is indult be a szülés, csak amikor burkot repesztettek, 1 hét múlva.
Örülj, hogy már kicsit nyitva vagy, szerintem így jó gyors lesz a szülésed. (Nekem az volt, és ha lehet így mondani, szinte nem is fájt)
Élvezd ki a maradék napokat!
Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!