Lassan 21 hetes vagyok és meg mindig lapos a hasam, miért?
NEkem ugyan még nincs gyerekem, de azért annyiban hozzátennék a kérdéshez, hogy nézzétek a jó oldalát. :)
Kérdező, írtad, hogy kiélveznéd a terhességet. Gondolom a szép kerek pocakra gondolsz, meg arra, hogy így a pocakkal is mennyire sugárzol és szívesen lennél csinos kismama.
Biztosan fog még kerekedni majd a hasad, de egyébként nézzétek a jó oldalát.. Nem akar boldog boldogtalan odamenni hozzád, hogy megsimogassa a hasad, vagy kérdezget téged a terhességről.
Nővéremmel ez volt..egy idő után már inkább kocsival ment 15 percet is, csakhogy ne kelljen tömegközlekednie. Mindenki megtalálta..mindenki... :)
Szóval ennek is megvan a maga előnye. :)
Második babámat várom de az elsőnél már 16 hetesen egyértelmüen látszott.Viszont a végére óriás pocakom lett,a cipőmet se tudtam bekötni egyedül.
Én örülnék ha a végére csak egy kicsi csinos pocakom lenne ( 26 hetesen kérdezte mindenki mikor szülök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!