Lassan 21 hetes vagyok és meg mindig lapos a hasam, miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Első baba 170 cm vagyok és 60 kg de a hasam meg mindig lapos pedig kedden töltöm a 21. Hetet. Tudom örüljek neki, de azért mar szeretnem ennyi idősen "ki élvezni " a várandósag örömeit. Volt mar valaki igy hogy csak később lett nagyobb a hasa?2015. ápr. 19. 19:52
1/17 anonim válasza:
Nekem akörül kezdett el kikerekedni a hasam most 25 hetes vagyok de már nagyon szépen látszik
2/17 anonim válasza:
Szia. Nekem is első baba. Sportos testalkatom van. Lapos hasam. Nem igazán kerekedek én sem. 20 hetes vagyok,a hét elején azt hitték hogy 12 hetes uh-ra mentem. Azt mondják első babánál később látszik. Már várom én is :-)
3/17 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat. Kedves utolsó mikorra vagy kiírva? Tudod mar mid lesz? :)
2015. ápr. 19. 20:24
4/17 anonim válasza:
Szeptember eleje,de mindig nagyobb egy héttel a baba. Az sztkban azt mondták fiú,de várom hogy megerősítse a magán dokim is. És nálatok? :-)
5/17 A kérdező kommentje:
Szinten szeptember 1 :) kukis :) 2 orvos és egy 4D vizsgálat megerősítette :)
2015. ápr. 19. 20:36
6/17 anonim válasza:
Gratula! Remélem nekünk is mondanak biztosabbat szerdán,már alig várom :-).
7/17 anonim válasza:
Szept. 12.re vagyok kiírva, 19 hetrs vagyok szintén sportos de alacsony. Múlt héten kezdett nőni a pockos, de ruhába még mindig inkább csak kicsit teltebbnek néznek mint terhesnek. Egy ismerős megkérdezte hogy szedtem e fel holott egy grammot sem híztam eddig...meglepődött kicsit! 😄 szeretem ezeket a reakciókat!
Lassan nektek is beindul a pocak és lehet simizni!! Mozgást éreztek már? ❤
8/17 anonim válasza:
23 hetes vagyok, es akkora a hasam, mintha teleettem volna magam, vagy jol fel lennek puffadva. Ruhaban nem is latszik.
9/17 anonim válasza:
Szia! Nekem is első baba,165 cm vagyok és 64 kg-val kezdtem most vagyok 35 hetes mostanában kerekedett ki a pocim.pár hete alig látszott,h babát várok.ilyen az alkatunk.
10/17 anonim válasza:
a nővérem volt így. ő kb 165cm és terhesség elején 55kg volt. kb 20-22 hétig semmi nem látszott majd a 25 hetesen már szép kerek pocakja volt, amíg nekem, 170cm és 55 kg, már 15 hetesen látszott. 25hetesen meg úgy néztem ki mint aki az utolsó napokat tapossa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!