Terhes nők! Volna kedvetek beszélgetni egy 27 hetes iker terhes nővel?
Szia! 17 hetes vagyok (valószínűleg fiúval) és 25 éves. Terveztük a babót és első hónapban megfogant. Az elején állandóan álmos voltam és sokat emelyegtem egy pár hétig, még most is fáradékony vagyok de sokkal jobb. 6 hetes koromtól 12 hetes koromig hormonpotlasra szorultam így annyira azért nem problémamentes a terhességem de most nincs semmi baj, tudom élvezni így.
Veled mi a helyzet?
Köszönöm,hogy ezeket megosztottátok velem :)
Igen ,azt hallottam a 3.babával a legnehezebb :/
Én sajnos csak 18 vagyok,és nem terveztük...a párom elhagyott,a suli lehetetlen,pedig egyetemet terveztem...veszélyeztetett terhes vagyok,de imádom őket egy fiú és egy làny :)
Ja és nem vagyok cigány ...a szüleim orvosok,ikertesóim vannak ők 10 évesek.... :)
Az apjuk el akarta vetetni;de én viszont nem,mert soha nem lehet tudni,lehetek-e még anya.
Az volt,hogy kiderült megcsalt a párom,elkezdtem vérezni :kórház és szerencsére nem vetéltem el,de garantáltan veszélyeztetett terhes lettem :'(
Ha,a szüleim nem lennének nem tudom mi lenne....
Viszont megismerkedtem egy fiúval aki szívesen lenne apa ,mert szeretjük egymást,de az apjuk most eszmélt fel miután a csaj ott hagyta.Mert megegyeztünk ,hogy ő neki mintha nem is lennének gyerekei úgy élheti a maga kis világát.
7#Sajnálom :(
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!